Yeni James Bond filmi için sürpriz isim!

james bond

James Bond bir döneme damgasını vurmuş, köklü bir film serisiydi. 2006 yılında Daniel Craig’in Bond rolünü üstlenmesiyle efsane yeniden doğmuştu. 2006’da vizyona giren yeni James Bond filmi Casino Royale’i 2008 yılındaki Quantum of Solace takip etti. Bu filmin ardından gelen 4 senelik sessizlik 2012’de Skyfall ile bozuldu.

Skyfall’un vizyona girmesinin ardından Daniel Craig’in bir daha James Bond karakterini canlandırmayacağı iddia edilmişti. Fakat bu iddialar asılsız çıktı. Nitekin 2015’te vizyona giren yeni James Bond filmi Spectre’de bir kez daha Craig’i Bond rolünde izlemiştik.

Geçtiğimiz yıl duyurulan yeni James Bond filminde bir kez daha tarih tekerrür etti. Yine uzun bir süre Daniel Craig’in Bond rolünü canlandırıp canlandırmayacağı tartışıldı. Tam bu tartışmalar sona erdi derken bu sefer de yönetmen krizi patlak verdi.

Yeni James Bond filmini kim yönetecek?

2019’un Kasım ayında vizyona girmesi planlanan film için ilk olarak Dennis Villeneuve ve Christopher Nolan isimleri ortaya atıldı. Bu iki isim ile de çeşitli nedenlerden ötürü anlaşılamadı. Sonrasında Yann Demange’in yeni James Bond filminde yönetmen koltuğuna oturacağı iddia edildi. Fakat bu iddialar da asılsız çıktı.

Son olarak, geçtiğimiz gün ortaya yeni bir isim daha atıldı. Trainspotting 2 filmi ile adından söz ettiren Danny Boyle’un ismi James Bond’un yeni filmi ile anılmaya başlandı. Elbette bu konuda henüz netleşmiş bir bilgi yok. Fakat vizyon tarihine yaklaşık olarak 1.5 senelik bir süre kaldı. Öyle görünüyor ki yapımcı ekibin biraz daha aceleci davranması lazım.