ZTE, MWC’ye katılacağını doğruladı

ZTE mwc

Çin’in en önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan ZTE, Mobil Dünya Kongresi’nde boy göstereceğini resmi olarak açıkladı. İşte detaylar.

Dünyada üretilen birçok akıllı telefonda imzası bulunan ZTE, Mobil Dünya Kongresi’nde yeni modellerini açıklayacağını doğruladı. Kendi logosunu taşıyan modellerini dünyanın sayılı ülkesinde satışa sunan ZTE, bunun yanı sıra birçok firmaya üretim desteği sağlıyor.

Aynı bizim ülkemizde de bazı firmaların yaptığı gibi, birçok teknoloji firması kendi logolarını taşıyan akıllı telefonları ZTE’ye ürettirip, kendi ülkelerinde “biz yaptık, biz ürettik” diye satışa sunuyorlar.

İşte bu durumda ötürü, ZTE birçok ülkede kendi logosunu taşıyan telefonları satışa sunmuyor. Çünkü zaten aynı model telefonlar, başka logo ve başka model ismi altında o ülkede çoktan raflardaki yerini almış oluyor.

Konumuza dönecek olursak, Çinli akıllı telefon üreticisinin 26 Şubat’ta Barselona’da başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde yer alıp almayacağı uzun süredir büyük merak konusuydu. ZTE geçtiğimiz saatlerde resmi sosyal medya hesaplarından aşağıdaki görseli yayınlayarak, MWC’de yer alacağını doğrulamış oldu.

ZTE

ZTE’nin yeni amiral gemisi modeli Nubia Pragus S’i de MWC’de tanıtacağı iddia ediliyor. Çinli üreticinin yeni amiral gemisinde MediaTEK tarafından üretilen yeni nesil bir işlemci bulunacağı söylentileri ortalıkta dolaşsa da bu bilgiler henüz kesinlik kazanmış değil. Sonuç olarak tüm gerçekler 27 Şubat’ta ortaya çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz.