Zenfone 4’ün Detayları Belli Oldu

asus zenfone 2017

Asus yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor.  Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi Zenfone 4 adını taşıyacak. Üst seviye donanımlar ile gelen cihazın diğer detaylarına ve detaylı teknik özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Uzak Doğulu teknoloji devi Asus son yıllarda mobil pazarda yer edinmeye çalışıyor.  Zenfone ailesi ile başlayan yükseliş belli oranda devam ediyor. 2016’nin ilk dönemlerinde tanıtılan Zenfone 3, büyük bir gecikme ile Aralık ayında ülkemizde satışa sunulmuştu. Şimdi de Zenfone 4’ün dünya genelinde tanıtımı için çalışmalara devam ediyor. İddiaya göre firmanın yeni amiral gemisi olacak olan Zenfone 4 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak.

Şubat ayının son günlerinde İspanya’da düzenlenecek olan fuar dünya devlerine ev sahipliği yapacak. LG G6 gibi dünya genelinde merakla beklenen telefonların tanıtılacağı fuara Asus da çıkarma yapacak.

Tayvan merkezli üreticinin fuara çıkarma yapması ve pek çok ürününü tanıtması bekleniyor. Bu ürünlerden en çok dikkat çekeni ise Zenfone 4. Firmanın 2017 yılındaki amiral gemisi olacak olan cihazda pek çok üstün özellik bulunuyor. Cihazın teknik özellikleri tarafında ise karşımıza ilk olarak 5.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ekran çıkıyor. 2560X1440 çözünürlüğünde olan ekran 5 parmak dokunmatik desteğine de sahip olacak. İşlemci tarafında ise Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 820’nin bizleri karşılaması muhtemel. 2016 yılının işlemcisi olan Snapdragon 820 yerine neden yeni işlemcilerin kullanılmadığı ise bilinmiyor. Ancak iddiaya göre firma geçen senenin en yüksek seviye işlemcisini maliyetleri düşük tutmak için kullanmış olabilir. Cihazın grafik işlemcisi ise yine Qualcomm tarafından geliştirilen Adreno 530. 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolamanın standart olarak geleceği cihaz aynı zamanda 21 MP çözünürlüğünde, 4K video kaydı yapabilen arka kameraya sahip. Özçekim kamerası ise 7 MP çözünürlüğünde.

29 Şubat tariinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan cihazın ülkemize geliş tarihi ve fiyatı hakkında ise bir bilgi bulunmamakta.

Karşınızda Samsung Galaxy S8’in Resmi Kapları