YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? -Rehber-

youtube

YouTube’dan en hızlı şekilde, hangi yöntemlerle, nasıl video indirebileceğinizi sizlere anlatacağız.

Popüler video platformlarından birisi YouTube. Kullanıcılar YouTube üzerinden kanallar kuruyor ve bu kanallar üzerinden sadece birkaç saat içerisinde binlerce dolar kazanıyor.

YouTube’un bizlere sunduğu en büyük avantajlardan birisi de aklımıza gelebilecek hemen hemen bütün videoları bizlere sunması.

Müzik kliplerinden tutunda filmlerin popülerleşen, kült olmuş 5-6 saniyelik kısımlarını bile YouTube üzerinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Özellikle YouTube üzerinde yayınlanan video klipler kullanıcıların büyük ilgisini çekiyor. Popüler bir klip YouTube’ta yayınlandıktan kısa bir süre sonra milyonları aşan izlenme rakamlarına ulaşıyor.

Bizlere en çok gelen sorulardan bazıları da bu video klipleri indirip araba teybimde nasıl oynatabilirim? Tarzında sorular oluyor.

youtube

Biz de YouTube video indirme tarzında bir makale yazarak bu sorulara kesin bir cevap vermek istedik. Hemen baştan söyleyelim.

YouTube’tan video indirmenin aslında birden fazla yöntemi var. Bunlardan en çok kullanılanı ise çevrimiçi siteler üzerinden video indirme.

Tabi çevrimiçi siteler üzerinden video indirirken de kaynağınızın güvenilir olması şart. Çünkü bazı siteler linki yapıştırıp indir dediğinizde size video yerine virüs dosyası indirtebiliyor. O yüzden sitelere göz atmanızda fayda var.

Facebook’un Internet.org Servisi Pakistan’da Hizmete Girdi