Türk Telekom, 5 kişiye Samsung LED TV Hediye Ediyor

turk telekom samsung

Türk Telekom, 5 talihli müşterisine Samsung 42″ LED TV hediye ediyor. 31 Mart 2014’e tarihine kadar Türk Telekom’un cihaz kampanyalarından yararlananlar arasından yapılacak çekilişle 5 kişi LED TV sahibi olacak.

Türk Telekom’un avantajlı kampanyaları devam ediyor. Kampanya kapsamında, 31 Mart 2014 tarihine kadar Türk Telekom’un cihaz kampanyalarından yararlananlar çekiliş hakkı kazanacak. 10 Nisan 2014’te yapılacak çekilişin ardından belirlenecek 5 talihli ise Samsung 42″ LED TV sahibi olacak.

turk telekom samsung led tv

Kampanya kapsamında Türk Telekom’un Asus Notebook kampanyasına katılanlar 8 çekiliş hakkına sahip olurken, Archos tablet kampanyasına katılanlar ise 1 çekiliş hakkı kazanacak.  Asus Memopad 7″ HD tablet,  E4 Akıllı Ev Telefonu, Gigaset SL930 Android Dect Telefon ve TrendNet Bebek Kamerası kampanyasına katılanlar da 2 çekiliş hakkı elde edecek.

Cihaz kampanyalarına katılan Türk Telekom müşterileri aylık 24 ya da 36 taksit seçeneğinden ve telefon faturasına yansıtılan ödeme kolaylığından da yararlanabiliyor.

Google, Facebook ve Apple’dan Yalanlama!