Yeni System Shock yolda!

2015 09 16 000351

1994 yılında piyasaya çıkan efsanevi siber-RPG oyunu Syber Shock’un hayranları için iyi bir haber var. Oyun modern teknolojilerle yeniden yapılıyor. 

 

Derin içerikli PC oyunlarına ilginin yeniden artmasıyla, Fallout kadar ilgi görebilecek bir seri olan System Shock’un da yeniden hayata döndürülmesi gündeme geldi.

2015-09-16_00035[1]

System Shock, dönemin şartlarına göre son derece gelişmiş ve detaylı bir RPG olarak oyun severlerin büyük ilgisini toplamıştı. 1999 yılında serinin devam oyunu yapılmış olsa da o dönemde konsol oyunlarının yükselişte olması ve detaylı, derin içerikli, RPG türevi PC oyunlarının yeterince satmıyor olması nedeniyle oyunun devamı gelmemişti.

System Shock’un, Bioshock ve DeusEx oyun serilerine de ilham veren asıl kaynak olduğunu hatırlatalım. Oyunu modern teknolojilerle hayat döndürme işini, ilk oyunu modern PC’lerde çalışacak şekilde düzenleyip yeniden piyasaya süren Night Dive şirketi üstlenecek gibi görünüyor. Ancak Night Dive’ın oyunun haklarını daha güçlü bir yapımcıya vermesi de mümkün.

Samsung Exynos 8 işlemcisi duyuruldu!