Yeni Samsung Galaxy Tab4’ü Targus EverVu Koruyacak

Targus EverVu 04

Samsung Galaxy Tab4 serisini destekleyen geniş kılıf gamını duyurdu. Ürünlerin arasında, yeni Samsung tabletler için neredeyse hiç ağırlığı olmayan, koruma imkanı sağlayan ve göz alıcı renk seçeneklerine sahip yeni bir kılıf modeli olan EverVu da bulunuyor. 

Dünyanın en hafif tablet kılıflarından biri olan EverVu, hafifliğinin yanında birçok özellik ile donatıldı. ‘Samsung mobil için tasarlanmıştır’ onay mührünü taşıyan kılıf, özenle düşünülerek geliştirildi.

Targus_EverVu_01

Yüksek mühendislik ürünü olan ve ağırlığını neredeyse hiç hissettirmeyen koruma kılıfı, silikon kavrama noktası sayesinde her açıdan görüntüleme sağlayabiliyor ve ön yüzündeki yükseltili çerçevesi sayesinde darbe ya da baskılara karşı tabletle arasında mesafe oluşturuyor. Targus_EverVu_03

Benzersiz arkası açık tasarımı ile Tab 4‘ünüzü rahatlıkla çekip alabilmenizi sağlayan EverVu, bu arkası açık tasarımı ile kılıfın genel hafifliğine katkıda bulunuyor ve içindeki güzel tableti sergiliyor.  EverVu  modellerinin tamamı, Havyar Siyahı, Çeri Domates Kırmızısı, Göl Mavisi ve Kükürtlü Memba Sarısı mevsim renkleriyle geliyor.