Yeni Renault Megane Yüzünü Gösterdi!

Renault Megane RS 275 Trophy 3

Renault yenilenen Megane’ı değer kavramı üzerine oturtuyor. C segmenti özellikle Avrupa’da otomobil firmaları için gerçekten değer katan bir grup…

Renault’da bu segmentteki oyuncusu Megane’ı çok zorlu rakiplerine karşı yeniledi. Yenilenen Megane özellikle ön tasarımıyla kendini gösteriyor. Büyük logo Renault’un aracına ne kadar güvendiğini gösterecek şekilde oldukça büyüktasarlanmış. Şık motor kaputu, LED gündüz farlarını da içeren sportif ve tasarımı için özenildiği belli olan ön tasarım, çamurluklara uzanan ön farlar Megane’ın ön tasarımını tamamlıyor. Bu tasarımıyla rakipleriyle rahatça rekabet edebileceğini söyleyebiliriz.

Profilde ve arka tasarımda ise çok belirgin bir farklılık gözükmüyor. İç tasarımda ise daha tanıdık bir Megane’ la karşılaşıyoruz. Koltuklarda ve direksiyonda bulunan ayarlarla ayarlar rahat yapılabiliyor. Ancak sürüş  pozisyonuna göre özellikle ön konsol biraz aşağıda kalıyor. 

Renault Megane RS 275 Trophy 3

Megane, Joy, Touch ve GT Line olarak üç farklı donanımla satılıyor. ESP en düşük donanımda bile standart. Perde hava yastıkları sadece GT Line donanımında standart olarak mevcut. Megane’da Şerit Takip Asistanını da içeren Renault Visio sistemi HB
versiyonunda verilmiyor. Sadece Sport tourer versiyonda satın alabiliyorsunuz. 

Megane oldukça zor bir rekabetin içinde. Renault Megane’ı daha iyi bir yere getirmek için oldukça çaba sarf ediyor. Tasarım, motor, şanzıman ve teknolojik yenilikler olarak önemli gelişmeler sağlanmış.

Transformers Age of Extinction’dan Büyük Başarı