Yeni Opel Corsa’ya Geri Sayım Başladı!

Opel Corsa 2015 new nouvelle Mondial pa 3

Gerek dış tasarımı, gerekse de iç mekandaki yenilikleriyle radikal bir değişim geçiren Yeni Opel Corsa, gerek motor, gerekse de teknoloji ve donanım sürprizleriyle 2015 yılının Şubat ayında ülkemiz yollarında da yerini alacak.

Yeni ve karakteristik bir far bloğuna kavuşan Corsa, yeni farları çevreleyen Bumerang şekilli gündüz farları, geniş ön ızgara ve gösterişli tampona entegre sis farları ile daha güncel bir yüze kavuşmuş.

Motor kaputu üzerindeki alçak tasarlanmış bölüm ve yanlarda Astra GTC’yi anımsatan hat çizgisi otomobile sportif ve kaslı bir görünüm kazandırıyor ve Yeni Corsa bu görünümüyle sizde ilk olarak güven duygusunu uyandırıyor. 4,02 metre uzunluğa sahip Opel hem beş kapılı hem de üç kapılı gövde formatlarında beş kişi için yeterli alan sunuyor.

2015 Model Opel

Dış tasarımı kadar dinamik bir iç mekan ve ön konsolla sizi karşılayan araçta kullanılan malzemelerin kalitesi yükseltilmiş. Dört farklı donanım seviyesi Essentia, Enjoy, Color Edition ve Sport ile satışa sunulacak

Yeni Corsa, sınıfında ilk kez kullanılan çok sayıda teknolojik donanımla pazardaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Color Edition ve Sport donanımı ile standart olarak sunulan IntelliLink bilgi-eğlence sisteminin 7 inçlik renkli dokunmatik ekranından kumanda edebildiğiniz sistem Apple ve Android cihazlarıyla uyumlu. Sürücü navigasyon için BringGo ve dünya çapında radyo ve podcast alımı için Stitcher ve TuneIn gibi uygulamaları kullanabiliyor. Apple iOS cihazlarının IntelliLink’e entegrasyonu Siri Eyes Free sesle kumanda özelliğinin kullanılmasına imkan tanıyor. Bu sistem sürücülerin, gelen bir SMS mesajını yüksek sesle dinlemelerini veya konuşarak bir SMS ve e-posta yazdırmalarını mümkün kılıyor.

SsangYong’tan Şenlik!