Yeni Nesil iPhone’ların Kimyası Değişecek!

iphone3

Her yılın Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikle yeni nesil iPhone’larını tanıtan Apple, Apple Watch’da olduğu gibi Alüminyum malzemeden kaplı gövdeyi kullanabilir.

İnternet üzerinden yayınlanan yeni bir rapora göre Apple’ın yeni nesil iPhone’larının gövdeleri, 7000 serisi alüminyum malzeme ile kaplı olacak şekilde gelecekmiş.

Bu alaşım malzeme; Apple’ın yakın zamanda ön satışa sunmaya başladığı Apple Watch’da da yer almaktaydı. 7000 serisi alüminyumlar; normal bir alüminyum alaşımına göre yüzde 60 oranında daha güçlü.

Kullanılan malzemenin üçte biri paslanmaz çelikten oluşuyor. Yeni iPhone’lar için gelecek olan yenilikler sadece bununla da sınırlı değil.

iphone

7000 serisi Alüminyum kaplı gövdenin dışında, iPhone 6 Plus’ın Force Touch özelliği ile birlikte geleceği iddia ediliyor. Apple, bilindiği üzere iPhone’larını genellikle Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikle tanıtıyor.

Şirketten böyle bir açıklama gelene kadar bu durumun sadece bir söylentiden ibaret olduğunu sizlere rahatlıkla söyleyebiliriz. GSMArena’nın edindiği bilgilerin genellikle doğru çıktığını da hatırlatmakta fayda var.

Yahoo, Foursquare’ı Satın Alıyor