Yeni Need For Speed Resmi Olarak Tanıtıldı

yeni Need for speed 2

Oyun dünyasının en sevilen yarış serilerinden birini sıfırdan başlatacak olan yeni Need for Speed oyunu, Electronic Arts tarafından resmi olarak tanıtıldı.

Electornic Arts tarafından gelişitirilen ve oyun dünyasının en başarılı yarış serileria arasında yer alan Need for Speed serisi son yıllarda bekleneni verememiş olsa da, bu yıl oyunseverlerle buluşacak olan yeni Need for Speed oyunuyla yeniden eski günlerine geri dönmeye hazır görünüyor. Yeni Need for Speed oyunu üzerinde çalıştığı bir süredir bilinmekte olan Electronic Arts, dün düzenlediği etkinlikle yeni oyunu resmi olarak tanıttı.

yeni_Need_for_speed (3)

Seriyi sıfırdan başlatacak olan yeni Need for Speed oyunu daha önce iddia edildiği gibi popüler Underground serisinin yeni üyesi olmasa da, Underground serisinin birçok sevilen unsurunu beraberinde getirecek. Electronic Arts ve Ghost Games tarafından yayınlanan açıklamaya göre Need for Speed adıyla piyasaya sürülecek olan yeni oyun, kullanıcı istekleri doğrultusunda şekillendirilmiş. Need for Speed serisinin en sevilen unsurları arasında yer alan araba modifiye etme, sokak yarışları ve açık dünya gibi özellikleri geri getirecek olan yeni oyun, sonbahar aylarında PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak.

yeni_Need_for_speed (2)

Samsung Galaxy S6’nın Ne Kadar Sattığı Açıklandı