Yeni model GoPro HERO kamerası satışa sunuldu

go pro hero

Giriş seviyesi GoPro kamera ailesine yeni bir alternatif geliyor. Yeni model GoPro HERO birçok ürün karşısında kendine yer buluyor.

Aksiyon kamerası pazarının önde gelen isimlerinden olmasına karşın ekonomik olarak zor günler geçiren GoPro Hero, pazar içine farklı segment ürünler getirerek ayakta durmanın planlarını yapıyor.

GoPro HERO özellikleri ve fiyatı ile ön plana çıkıyor

Yakın dönemde teknoloji lisanslaması yapan GoPro, şimdi giriş seviyesi pazara hitap eden ürünüyle geniş bir kitleye seslenmek isteyen GoPro HERO modelini duyurdu. Bu yeni model orjinal serinin biraz daha kırpılmış modeli olarak göze çarpıyor.

Yeni ürün 10MP çözünürlüğünde bir sensör ile geliyor ve 2K/Full HD 60fps video kaydı gerçekleştirebiliyor. Elektronik video dengeleme sistemi model dahilinde ön plana çıkıyor. 3 mikrofon ile gürültü engelleyen kamera WiFi ve Bluetooth üzerinden dosyaları aktarabiliyor. Bunun yanında microSD girişi de üründe yer alıyor.

2 inç boyutunda dokunmatik ekran ile gelen ürün ayrıca su geçirmez kasası sayesinde kullanıcıya daha rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Kullanıcı arayüzü olarak Hero6 ile aynı tercihe giden model ayrıca Quik Stories gibi uygulamaların kullanımına olanak sağlıyor.

GoProHERO aksiyon kamerasına sahip olmak isteyen kullanıcılar 199 dolar gibi bir rakamı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Jurassic World Evolution sistem gereksinimleri yayınlandı

Giriş seviyesi GoPro kamera ailesine yeni bir alternatif geliyor. Yeni model GoPro HERO birçok ürün karşısında kendine yer buluyor.