GoPro’dan uygun fiyatlı yeni kamera: Hero+

gopro hero plus

Aksiyon kamerası üreticisi GoPro, uygun fiyatlı Hero serisini güncelledi. Wi-fi ve Bluetooth özellikli yeni GoPro Hero+ modeli bugün duyuruldu. GoPro Hero+ modelinin teknik özellikleri, fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi haberimizde.

gopro-hero-plus

GoPro bir süre önce uygun fiyatlı aksiyon kamerası modeli Hero ile karşımıza çıkmıştı. Ancak Hero modelinde çok fazla özellik olmaması, firmanın eleştirilmesine sebep olmuştu. Ancak bugün GoPro yeni uygun fiyatlı modelini duyurdu. GoPro Hero modelinin güncellenmiş versiyonu GoPro Hero+ olarak duyuruldu.

Yeni GoPro Hero+ modeli Wi-fi ve Bluetooth özelliklerine sahip. Bu sayede görüntüyü aktarmak ve kamera kadrajını, açısını ayarlamak çok daha kolay olacak. Yeni Hero+ modeli 1080p videoları 60 fps (kare/saniye) çekebiliyor. Daha önce bu değer 30 fps şeklindeydi. İlk Hero modelinde 5 MP çözünürlük tercih edilmiş güncellenen modelde ise bu rakam 8 MP’e çıkarıldı. Tüm modellerde olduğu gibi bu modelde de 40 metreye kadar su geçirmezlik özelliği yer alıyor. Yeni GoPro Hero+ modeli 199 Dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor. Model 4 Ekim itibariyle satışa çıkacak.

iPhone 6s’in en çok hangi özelliğini beğenildi?