Yeni Lumia 850 görücüye çıktı!

microsoft lumia 850

Microsoft tarafında hareketlilik sürüyor. Firma Lumia 550, Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerinden sonra şimdi ise Lumia 850 ile karşımızda. Microsoft Lumia 850 ilk kez görücüye çıktı. Detayları ve fotoğrafları haberimizde.

microsoft-lumia-850

Geride bıraktığımız Haziran ayından bu yana ara ara gündeme gelen Microsoft Lumia 850’nin ilk fotoğrafları basına sızdı. Fotoğrafların kaynağı Çin’in popüler platformlardan Baidu. İsimsiz bir kaynaktan paylaşılan fotoğraflarda yer alan cihazın Lumia 850 olduğu iddia ediliyor. Telefonun Microsoft tarafından resmi olarak henüz duyurulmadığını belirtelim.

Genel hatları itibariyle Lumia 850’nin Lumia 950 ve Lumia 950 XL modelleriyle aynı çizgilere sahip olduğu dikkat çekiyor. Telefon hakkında en son bilgiler Twitter üzerinden @OnLeaks isimli hesaptan verilmişti. Oradaki çizimlerle bu fotoğraflar paralellik gösteriyor. Özellikle ön taraftaki LED flaşın yerinin aynı olmasından bu çıkarımı yapabiliyoruz.

Microsoft Lumia 850 modeli, Windows 10 Mobil sürümünü çalıştıran üçüncü akıllı telefon olarak. Telefonun ekranının 5.7 inç olması ve bu ekranda 1080 x 1920 piksel (Full HD) çözünürlük sunması bekleniyor. Cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 615 yongasından alacak. Ancak bilgiler şimdilik bu kadar. Cihaz hakkında Microsoft tarafından yapılan resmi bir bilgi bulunmuyor. Genel yapısı itibariyle telefonun orta-üst segment arasında konumlandırılacağını söylemek mümkün. Lumia 850, Windows 10 Mobil deneyimini uygun fiyatlı olarak sunacak ve denemek isteyenler için önemli bir alternatif olacak.

Android meraklıları için koleksiyon değerinde 8 ürün!