Lumia 850 Görüntülerine Bir Yenisi Daha Eklendi

lumia 850

Son günlerde sık sık gündeme gelen Lumia 850’nin yeni görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez de telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni konsept çalışmaları yayınlandı.

Microsoft’un son dönemde en çok konuşulan telefonu şüphesiz Lumia 850. Telefonun birgün piyasaya sürülüp sürülmeyeceği bilinmiyor. Ancak bir analist merakla beklenen Lumia 850’yi önümüzdeki yıl göreceğimizi düşünüyor. Telefonun kaderi belirsizliğini koruyor olsa da, telefonla ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Lumia 850 görüntülerine bugün bir yenisi daha eklendi.

lumia-850 (1)

Lumia 850‘in son günlerde internete sızdırılan görüntülerinden yola çıkılarak hazırlanan konsept görüntüler internete servis edildi. Phone Designer ekibi tarafından hazırlanan bu görüntülerde, telefonun ahşap ve deri kaplama versiyonlarının nasıl olabileceği de işlenmiş. Ortaya çıkan sonuç ise son derece şık bir akıllı telefon olmuş. Mozo gibi firmaların Lumia 950 ve Lumia 950 XL için deri ve ahşap kaplar ürettiği göz önüne alındığında, birgün ahşap veya deri kaplı bir Lumia 850 görmek pek de imkansız durmuyor.

lumia-850 (2)

BlackBerry PRIV’de Güvenli Bankacılık Devri!