Microsoft Lumia 850’nin çizimleri basına sızdı!

lumia 850

Microsoft, Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerini henüz yeni duyurmuşken şimdi Lumia 850 gündeme geldi. Microsoft Lumia 850’nin çizimleri ilk kez basına sızdı. Detaylar ve video haberimizde.

lumia-850

Geçtiğimiz aylarda Lumia 950 ve Lumia 950 XL modelleriyle karşımıza çıkan Microsoft şimdi bir başka telefonla gündemde. İddiaya göre Lumia 850 isimli cihazın ilk görselleri ve videosu ortaya çıktı. Bu iddianın kaynağı @OnLeaks isimli popüler Twitter hesabı. Bu hesap, sızıntılarla gündeme geliyor. En son Huawei Mate 8 modelinin çizimlerini de ortaya çıkarmış ve bu iddiasında haklı çıkmıştı.

Aşağıda Lumia 850 modelinin ilk çizim videosunu görebilirsiniz. Bu cihaz henüz Microsoft tarafından doğrulanmadı ancak @OnLeaks isimli hesabın paylaştığı bilgiler şimdiye kadar pek yanlış çıkmadı. Ayrıca @OnLeaks’ın bu cihaz hakkındaki paylaşımlarına @evleaks da katıldı ve ufak eklemeler yaptı. Dolayısıyla bu iki ismin ağzından çıkmış şeylerin pek yanlış olma ihtimali yok.

Microsoft Lumia 850 için belirtilen ölçüler 155.9 x 77.2 x 6.9 mm şeklinde. Ancak cihazla ilgili bu ölçüden başka bir bilgi bulunmuyor. Videoda baktığımızda cihazın metal bir çerçeveye sahip olduğunu görüyoruz. Arka yüzeyi plastik olan telefon, ilk etapta LG Nexus 5X’e oldukça benziyor. Ancak detaylarda tabii ki farklı telefonlar. Yeni Lumia 850, 2016’nın ilk çeyreğinde bekleniyor.

Google Now, mesajları okumaya başlıyor!