Yeni iPod touch Türkiye’de satışa sunuldu!

yeni iPod Touch

Apple A10 yonga seti ile donatılan yeni iPod touch, sürpriz bir şekilde tanıtıldı. Peki, yeni iPod touch çağ dışı tasarımına rağmen neler sunuyor?

Apple iki yılda bir ısrarla iPod touch modellerini güncel donanımlar ile güncelleyip satışa sunmaya çok alıştı. Cupertinolu firma yine iPod touch modelini bu sefer AR özelliğini barındıran Apple A10 yonga seti ile güncelledi.

iPod touch neler sunuyor?

4 inç büyüklüğünde 1136 x 640 çözünürlüğünde ekran ile gelen yeni model, tasarımsal açıdan 7 yıl öncenin iPod touch’ı ile birebir aynı tasarıma sahip. Kutusundan iOS 12 ile çıkan bu model, Eylül ayında çıkacak olan iOS 13 güncellemesini alacak.

Ana ekran tuşuna yine bu modelde yer veren Apple, bu modeli Türkiye’de 1.599 TL‘den başlayan fiyatlar ile sunuyor. 64 GB, 128 GB ve 256 GB sürümü bulunan iPod touch’ın, satış rakamlarında başarılı olma gibi bir ihtimali bulunmuyor.

iOS 12.4 Beta 3 yayınlandı!

Hemen hemen herkesin akıllı telefonu var. Ve bu akıllı telefonlarda müzik dinleme, oyun oynama, görüntülü konuşma gibi her şeyi yapabiliyoruz. Peki, bu durumda iPod touch’a ihtiyaç gerçekten var mı?

yeni iPod Touch