iPod Touch (2019) Nintendo Switch’e rakip mi olacak?

iPod Touch (2019)

Apple’ın iPod Touch (2019) modeli ile oyun odaklı bir deneyim sunacağı söyleniyor. Peki, iPod Touch (2019) Nintendo Switch’e gerçekten rakip olabilir mi? İşte iPod Touch (2019) hakkındaki son bilgiler.

Apple, yaklaşık 4 yıldır iPod Touch modelini yenilemiyordu. iPhone ve iPad‘e ağırlık veren firmanın, iPod Touch’ı tarihin tozlu raflarına 2019 yılında kaldırması ve bu ürünü vintage kategorisine eklemesi bekleniyordu. Ancak geçen haftalarda gelen bilgiler Apple’ın bu yıl yeni bir iPod Touch modelini tanıtacağı yönündeydi.

iPod Touch (2019) oyun odaklı olabilir!

Yeni iPod Touch modelinin Apple A10 veya A11 yonga seti ve 2 GB RAM ile geleceği biliniyordu. Bugün ise Apple’ın iPod Touch’ın yeni modeli ile oyuna odaklanacağı söylentileri ortaya çıktı. Nintendo’nun el konsolu kategorisinde de boy gösteren Switch ürünü ile sükse yapmasının ardından, diğer firmalar da bu alana yönelmişti.

Hatta bu doğrultuda oyun telefonları bile üretilmişti. Sanki diğer Android telefonlar bu oyunları oynatamıyormuş gibi, firmalara oyun telefonu adı altında pazarlama fırsatı doğmuştu. Hatta bazı firmalar oyun telefonlarını lansman sırasında Nintendo Switch ile kıyaslama olayına bile girmiştilerdi.

iPhone operatör güncelleme işlemi nasıl yapılır?

Tabii ki de bir telefonun Nintendo Switch‘in oyunları ile yarışabilmesi imkansız. Ancak Apple bunu bile bile yeni iPod Touch ile oyun sektörüne de el atabilir. Şahsen oyun oynamak için olmazsa olmaz şey fiziki bir kontrolcü. Apple, iPod Touch ile çok düşük ihtimal de olsa fiziki kontrolcü tanıtabilir.

iPod Touch (2019)