Yeni iPod küllerinden doğacak!

ipod

Apple’ın popüler müzik çaları iPod küllerinden doğmaya hazırlanıyor. İşte yeni iPod modeli hakkındaki ilk detaylar.

Apple tarafından tasarlanan ilk iPod modeli 10 Ekim 2001 tarihinde satışa sunulmuştu. iPod’un satışa sunulması, hem müzik hem de teknoloji sektöründeki bazı dengeneli kökten değiştirmişti. Apple her cebe giren ve içerisine binlerce şarkı alan müzik çalarını yıllar içinde daha da kapsamlı bir hale getirdi.

Örneğin son çıkan iPod modeli olan iPod Touch müzik dinlemenin yanı sıra, oyun oynamanıza ve film izlemenize de imkan veren bir multimedya cihazıydı.

Yeni iPod modeli 2019’da gelecek

Fakat akıllı telefonların hızlı bir şekilde yaygınlaşması, iPod’a olan talebi azalttı. Hatta son zamanlarda taşınabilir müzik cihazlarına olan ilgi sıfır noktasına indi de diyebiliriz.

Lakin Apple’ın iPod defterini kapatmaya pek de niyeti yok gibi görünüyor. Sızdırılan bilgilere göre Cupertino merkezli şirket, yeni iPod modelini bu yıl içerisinde tanıtacak.

Apple’ın CES 2019 etkinliğinde yeni iPod modeli için tedarikçi firmalarla görüş alışverişinde bulunduğu iddia ediliyor.

Yenilenen iPod modelinin genel olarak spor yapan insanlara hitap edeceği ve farklı fonksiyonel özelliklerinin bulunacağı da sızdırılan bilgiler arasında.

Şimdilik yeni iPod modeli ile ilgili net bilgiler bulunmuyor. Yani modelin dokunmatik ekrana mı sahip olacağı yoksa ufak boyutlarda fazla yer kaplamayan bir ebatta mı olacağı belli değil. Bekleyip göreceğiz.

Galaxy S9 için yeni güncelleme