Yeni iPad Pro Türkiye’de satışa sunuldu!

Yeni iPad Pro

Apple Türkiye bugün yeni iPad Pro modelini Türkiye’de resmi olarak satışa sundu. Özellikleri ile bilgisayarlara kafa tutan iPad Pro, fiyatı ile de bilgisayarlardan geri kalmıyor. İşte yeni iPad Pro’nun Türkiye fiyatı!

Cupertinolu teknoloji devi geçtiğimiz ayın sonlarında tanıttığı iPad Pro modelini bugün Türkiye’de resmi olarak satışa sundu. Apple Store üzerinden satışa sunulan iPad Pro, hem özellikleri hem de yüksek fiyatı ile bilgisayarlardan geri kalmıyor. Peki, iPad Pro Türkiye fiyatı ne kadar?

Yeni iPad Pro Türkiye fiyatı ne kadar?

iPad Pro 11 inç modeli 5.899 TL ve iPad Pro 12.9 inç modeli 7.399 TL‘den başlayan fiyatlardan satışa sunulmuş durumda. iPad Pro’nun tavan modeli ise iPad Pro 12.9 inç 1 TB Wi-Fi + Cellular tam 14.099 TL fiyat etiketine sahip.

Apple zama doymuyor! Şimdi de iCloud fiyatları zamlandı!

Eğer iPad Pro’yu PC gibi fiziki klavyeli kullanmak istiyorsanız; 11 inç model için 1.299 TL, 12.9 inç model için ise 1.429 TL Smart Keyboard‘a ücret ödemeniz gerekiyor. Ayrıca Apple Pencil 2 almak isterseniz de 929 TL‘yi Apple’a bayılmanız gerekiyor.

Yeni iPad Pro

Tablet fiyatlarının 1.500 TL ila 2.000 TL olduğu dönemleri düşünürsek, iPad Pro’nun artık herkese hitap etmediğini söyleyebiliriz. Tabii burada Apple’ın yüksek fiyat politikası da büyük bir etken. Bu tip yeni Apple ürünlerini “Türkiye’de” çıktığı an almak çok büyük hata olur. O yüzden bu denli güçlü bir tableti seneye almak isterseniz; 4.000 TL seviyelerinde bulabileceksiniz.