Yeni Galaxy J7 performans değerleri ile karşımızda!

samsung galaxy j7 2016

Yeni Galaxy J7 performans değerleri ile basına sızdı. 2016’da yenilenecek olan telefonun işlemcisi ve daha fazlası haberimizde.

Samsung’un orta segment modellerinde Galaxy J7, geçtiğimiz yıl ülkemizde satışa çıkmış ve uygun fiyatıyla dikkat çekmişti. Cihaz şimdi 2016’da yenilecek ve daha yüksek donanım özellikleri ile karşımıza çıkacak. Telefon ayrıca performans rakamları ile de karşımızda.

Yeni Galaxy J7 performans rakamları!

Geekbench isimli benchmark uygulamasının internet sitesinde yeni Galaxy J7 performans değerleri ile görüldü. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle kutusundan çıkacak olan telefon, gücünü Exynos 7870 yongasından alacak. 1.7 GHz hıza sahip olan bu yonga 8 çekirdekli. Snapdragon 615 ile rekabet edebilecek düzeyde olan bu işlemci, Samsung üretimi. Daha önce GFXBench isimli testte telefonda 3 GB RAM olacağı yazıyordu ancak şimdi Geekbench testinde RAM miktarı 2 GB olarak dikkatimizi çekti. 3000 mAh kapasiteli batarya, 5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunacak olan ekranla yeni Galaxy J7 performans dışında da kullanıcılarını memnun edecek.

Galaxy J7 2016 versiyonu tek çekirdekte 793 puan, çoklu çekirdekte ise 4368 puan almayı başardı. Bu rakamlar elbette bir amiral gemisini işaret etmiyor. Ancak gündelik ihtiyaçlar için son derece yeterli olduğunu söylemeliyiz. Cihaz SM-J710FN olarak adlandırılıyor. Telefonun MWC 2016’da resmi olarak duyurulması ve yaz aylarında ülkemizde satışa çıkması bekleniyor. Fiyat konusunda konuşmak için henüz erken.

Yeni Galaxy J7 performans değerleri

Çizgi-Roman Dünyasının En Güçlü Karakterleri!