Samsung Galaxy J7 Nxt Duyuruldu!

j7

Samsung, Galaxy J7 Nxt isimli yeni telefonunu duyurdu. Şimdilik Hindistan pazarında satışa çıkan cihazın özellikleri haberimizde.

Şu sıralar gündemi fazlasıyla meşgul eden Samsung, yepyeni bir akıllı telefon daha tanıttı. J7 Nxt adındaki bu yeni giriş seviyesi cihaz teknik detayları ile göz dolduruyor. Tasarımsal anlamda tipik bir Samsung olmaktan ileriye gidemeyen J7 Nxt’in görünümü eski nesil Galaxy J7’lerden pek farklı değil.

1.6 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli işlemci ve 2 GB RAM’e sahip olan telefonun performans anlamında oldukça ciddi durduğunu söylemek mümkün. Telefon ayrıca 5.5 inçlik büyük sayılabilecek ekranı ve 16 GB dahili depolamasının yanı sıra; 256 GB’a kadar destek veren microSD slotuyla kullanıcılarına ciddi kolaylık sağlayacak. Kalın sayabileceğimiz çerçeveleri yüzünden ekran genişliğine göre büyük kalan 152.4 x 78.6 mm’lik boyutla paketten çıkacak olan J7 Nxt, neyse ki ince sayılacak bir kalınlığa sahip: 7.6 mm. 13 MP arka ve 5 MP ön kameranın yanında, 3000 mAh pil ve Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle boy gösteren akıllı telefon; yaklaşık 180 dolarlık fiyat etiketiyle Hindistan’da satışa sunulmuş durumda. Cihazın başka pazarlara giriş yapıp yapmayacağı şu anda belirsizliğini koruyor. Buna karşın ülkemiz pazarına giriş yapması zor gözüküyor.