Yeni Galaxy Book modelleri çıtayı arşa taşıyacak

Galaxy Book Flex 5G

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, 1 Şubat’a pek çok açıdan hazırlanıyor. İşte Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Galaxy Book’lara ilişkin en yeni bilgiler.

Yeni Galaxy Book modelleri çıtayı arşa taşıyacak. Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung’u sadece bu kategoriyle sınırlamak, Güney Koreli teknoloji devine büyük haksızlık yapmak olacaktır. Nitekim şirket akıllı saat, kablosuz kulaklık, akıllı televizyon ve daha pek çok bunlar gibi nihai teknoloji ürünü üzerinde çalıştığı gibi, aynı zamanda bu cihazlar için başta dokunmatik ekran olmak üzere pek çok ara mal tedariğinde de bulunuyor.

Samsung Galaxy Book Go dizüstü bilgisayarları Snapdragon yonga setleri ve LTE/5G bağlantısı getiriyor

İşte Samsung’un en önemli alt markalarından biri olan Samsung Display tarafından geliştirilen ve dokunmatik ekranların çok daha ince olmasını sağlayan OCTA teknolojisi, Galaxy S serilerinden sonra Galaxy Book modellerinde de karşımıza çıkabilir.

galaxy book go

Yeni Galaxy Book modelleri çıtayı arşa taşıyacak

Eğer bu iddia doğruysa, 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni Galaxy Book modellerinin, OCTA teknolojisine sahip dokunmatik panellerle geleceğini söyleyebiliriz. Tabi bu da yeni Galaxy Book modellerine çok önemli bir rekabet gücü verecektir.

Galaxy Book Flex 5G

Öte yandan, özellikle Apple ile anlaşmasında sıkıntılar yaşayan ve iPhone 15 modelleri için üreteceği dokunmatik panel sayısı Apple tarafından neredeyse yarı yarıya düşürülen Samsung Display, buradan arta kalan üretim gücünü Galaxy Book modelleri için kullanmak istiyor olabilir. Tabi bu iddiaların doğru olup olmadığını görebilmek için birkaç gün daha beklememiz gerekecek.

Android 14 güncellemesi alacak ilk modeller belli oldu