Yeni BMW X6 Türkiye’de!

bmw

Daha fazla dinamizm, yüzde 22’ye kadar azaltılmış yakıt tüketimi ve sürekli aktif olan akıllı dört çeker sistemi ile Spor Aktivite Coupé’nin ikinci nesli yeni BMW X6, ayrıcalıklı sürüş keyfinin sembolü olarak liderlik konumunu daha da güçlendirecek.

Yeni BMW X6 Aralık 2014 tarihinden itibaren, 3.0 litre ve 258 bg’lik sıralı altı silindirli dizel motorlu BMW X6 xDrive30d modeliyle Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda yerini alacak.

Yeni BMW X6’da bi-xenon farlar, 19 inç hafif alaşım jantlar, otomatik bagaj kapağı ve direksiyon üzerinde vites kulakçıklarına sahip sekiz ileri Steptronic şanzımanın yanı sıra deri kaplama, iki bölgeli klima kumandası, otomatik karartmalı dikiz aynası ve BMW ConnectedDrive’dan Sürüş Asistanı Güvenlik Paketi gibi önceki modelden çok
daha zengin donanımlar standart olarak sunuluyor. Bagaj kapasitesini 580 litreden 1.525 litreye kadar artıran (önceki modelden 75 litre daha fazla) 40:20:40 oranında katlanan arka koltuklar, işlevselliği daha da geliştiriyor.

BMW X6 M (E71) %E2%80%93 Heckansicht, 2. Juli 2011, D%C3%BCsseldorf

Yeni BMW X6’nın dikkat çekici şekilde artırılmış performansına eşlik eden özellikler arasında ortalama yakıt tüketiminde yüzde 22’ye kadar tasarruf sağlayan

BMW TwinPower Turbo teknolojisi, standart olarak sunulan sekiz ileri Steptronic şanzıman, geniş BMW EfficientDynamics teknolojisi, ağırlıktan tasarruf sağlayan optimize ve gelişmiş aerodinamik özellikler yer alıyor.

SsangYong’tan Şenlik!