Yeni Apple patentleri bakın neye işaret ediyor: Büyük sürpriz var

apple

Yeni Apple patentleri son günlerin en önemli konuları içerisinde yer alıyor. Bu patentlere baktığımızda ilginç bazı detaylara işaret edildiği görülüyor.

Bugünlerde ortaya çıkan yeni Apple patentleri hareketli bir yıl geçireceğimizi gösteriyor. Şirketin ortaya çıkan bazı patentleri henüz piyasada bulunmayan ürünlere işaret ediyor. ABD’li teknoloji devi ilkbaharda bir etkinlik yapma ihtimaline sahip. Böylece bazı yeni cihazlar piyasaya sunabilir.

Aslına bakacak olursak Apple böyle bir karar alırsa pek şaşırtıcı olmaz. Mesela Samsung her hafta bir akıllı telefon çeşidi tanıtacak şekilde kendisini dizayn etti. 2022 yılında Samsung’un hedefi 52 farklı akıllı telefon tanıtmak. Bu tanıtımlar ile birlikte hızlı bir şekilde piyasada satış süreci başlayacak.

Yeni Apple patentleri heyecan yaratabilir

Apple büyük markalarla rekabet edebilmek için sürekli yeni cihazlar piyasaya sunmak zorunda. Patentlere baktığımızda ilkbahar aylarında gelmesi beklenen bir iPad Air izine rastlandı. Ortaya çıkan patent detayları şirketin bir grup patent için iPadOS 15 çalıştıracağını gösteriyor.

Yeni Apple patentleri

Patent detaylarına bakmaya devam ettiğimizde karşımıza iOS 15 çalıştıran bazı cihazlar çıkıyor. Şirket geçtiğimiz Eylül ayında yeni iPhone 13 ailesini piyasaya sunmuştu. Yani ilkbaharda yeni bir iPhone ailesinin gelme ihtimali düşük. Daha doğrusu amiral gemisi piyasaya sunulmayacak. Bunun yerine iPhone SE 3 kullanıcılarla buluşabilir.

Apple alternatif ödeme sistemleri konusunda yumuşadı

Yeni Apple patentleri şimdilik iPad ve iPhone modeline dikkat çekiyor. Bu aralar ilkbahar döneminde yeni Apple ürünlerinin tanıtımı yüksek ihtimal görülüyor. Elbette şirket yeni cihazların tanıtımını sonbahara da bırakabilir. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.