Yapı Kredi’den Yeni Nesil Bankacılık Platformu: NUVO

NUVO LOGO

Yapı Kredi, temel bankacılık ihtiyaçlarını, hızlı ve kolay şekilde karşılamaya yönelik yeni nesil bankacılık platformu NUVO’yu hizmete sundu.

Özellikle çalışan gençler, üniversite öğrencileri ve teknolojiyi hayatının her alanında kullanmayı tercih edenler için tasarlanan NUVO, temel bankacılık işlemlerini çok daha hızlı, formalitesiz ve avantajlı biçimde gerçekleştirme imkânı sağlıyor. Kendi internet sitesi ve mobil kanalları üzerinden hizmetlerini sunacak olan NUVO’ya şubeye gitmeye gerek kalmadan sadece internet ve mobil üzerinden başvuru yaparak anında üye olunabiliyor.

NAZAN SOMER

Tam 70 yıldır sektörü şekillendiren pek çok yeniliğe imza attıklarını belirten Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın sözlerine şöyle devam etti: “Müşteri odaklı bankacılık anlayışımızla altına imza attığımız yeniliklere bugün bir başkasını ekliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de yenilikçi bankacılık anlayışımız bizi rakiplerimizden farklılaştıran en önemli özelliğimiz olmayı sürdürüyor. 70 yıl boyunca her yeni neslin bankası olmayı nasıl başardıysak, bugün de dijital çağın gerektirdiği dönüşüme yepyeni bir anlayış getirerek öncülük etmeye hazırlanıyoruz.“

Yeni nesil için online olmanın temel bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer Özelgin “Hayatı çok hızlı yaşadıkları için gençlerin hızlarına ayak uydurmak son derece önemli. Yeni neslin dünyasında var olmak için onların beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler bulmak şart. Dijital kuşağın etkileyeceği ve değiştireceği en önemli alanların başında şüphesiz bankacılık sektörü geliyor. Yapı Kredi olarak bizler de bu değişime en hızlı adapte olan kurumlardan biriyiz. Türkiye’de gençlere yönelik ilk bankacılık hizmet ve ürünlerini sunan banka olarak bu alandaki öncü konumumuzu NUVO ile sürdürüyoruz. Onları anlayan, onların diliyle konuşan bir banka olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

NUVO LOGO

NUVO’nun Türkiye’deki en zengin yeni nesil bankacılık platformu olduğunu belirten Özelgin “NUVO ile sektörümüze yeni bir soluk getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. NUVO’da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırarak temel bankacılık ihtiyaçlarını şubeye gitmelerine gerek kalmaksızın bir bütün olarak karşılamayı hedefledik. NUVO ile sektörde müşteriye sunulan farklı servis modellerini, kanal deneyimlerini ve ürün tekliflerini tek platformda topladık. Webden, cepten, tabletten yani istediğiniz kanaldan ulaşılabilen NUVO’da para transferlerinden, birikimleri yönetmeye, kredi ihtiyaçlarından, avantajlı alışverişlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Bu yeni platformumuz ile yıl sonuna kadar 300.000 adet, 5 yılda ise 1 milyon aktif NUVO müşterisi hedefliyoruz.“

NUVO’NUN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

  • Banka şubesinden içeri adım atmadan NUVO’lu olunabiliyor.

  • Mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden vadeli hesaptan bireysel ihtiyaç kredisine, fatura ödemelerinden en sık kullanılan temel birikim araçlarına kadar tüm temel bankacılık ihtiyaçları karşılanabiliyor.

  • NUVO Mobil veya NUVO İnternet Bankacılığı kanallarından alınan başvurular Türkiye’nin neresinde olursa olsun, kapıya kadar verilen hizmetle kolayca tamamlanıyor.

  • NUVO’da hesap işletim ücretinin yanı sıra EFT ve havale ücretleri de alınmıyor.

  • NUVO’da müşteriler e-mevduat faiz oranından faydalanıyor.

  • Şubeye gelmeden ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

  • NUVO, Türkiye’nin en güçlü kredi kartı World’ün sunduğu fırsatlara ek olarak kişiye özel kampanyalar ve marka işbirlikleriyle alışverişlerde ayrıcalıklı indirim fırsatları sunuyor.

  • NUVO kullanıcıları kendileri için Sosyal medyaya özel düzenlenen kampanyalardan faydalanabiliyor.

Efsane Geri mi Dönüyor?