Yani Bir Akıllı Telefon Alacaksanız Bu 4 Modele Mutlaka Bakın

CPWad 580 80 11

Bir sürü seçebileceğimiz akıllı telefon modeli olduğundan biz en iyi bulduğumuz 4 modeli inceledik.

Akıllı telefon firmaları oldukça aceleci davranıyor, bu yüzden sizin için en iyi seçimi önerebileceğimiz akıllı telefon modellerinin sayısını sınırlamamız epey zor oldu.

Paranızın bir kısmını harcamadan önce, birkaç şeyi göz önünde bulundurmanız gerekecek. Başta kendinize akıllı telefonunuzu ne için kullanacağınızı sormalısınız. Bir sürü fotoğraf mı çekmek istiyorsunuz?, internetde sörf mü yapmak istiyorsunuz?, uygulamamı indireceksiniz veya video mu seyredeceksiniz? veyahut notebook’unuzu yeni bir akıllı telefon ile mi değiştirmek istiyorsunuz? Doğru soruyu sorduğunuzdan emin olmalısınız. Sizi doğrudan tek bir karara maruz burakmamak adına 4 tane akıllı telefon seçip inceledik.

LG-G2

LG_G2_prss-580-90 (1)

 

 

LG geçtiğimiz bir yılda akıllı telefon sahnesinde oldukça sessizdi. Bu yüzden son zamanlarda LG’nin telefon modellerini gözden kaçırmış olabilirsiniz fakat LG G2 modeli ile aniden telefon piyasasında patlama etkisi yarattı. LG G2, cihazın arkasına, off-butonlarının sağına  farklı bir şeyler koydu. Bunlar güç/kilit anahtarı ve ses seviyesi kontolü butonlarıdır. Böylece cihazın kenarları pürüzsüz ve düz burakılmış oldu.

Biz güç/kilit anahtarındaki zaman kurnazlığının farkına vardık fakat LG G2 bunun üzerine geçici bir çözüm sağladı, ekranın üzerine basit iki vuruş cihazı uykuya almak için ve tuş kilitini açmak için yeterli olduğunu gösterdi. Bu oldukça pratikti ve diğer firmaların bu özelliği niçin kullanmadığını sizde mutlaka merak edeceksiniz.

LG G2 cihazına daha derinden bakarsak,  güçlü 4 çekirdekli 2.226 GHZ işlemcisi, hayret veren ful HD 5.2 inç ekranı ve 13 MP kamerası ile çok iyi bir donanıma sahip olduğunu fark ederiz. LG G2 tamamen taşınabilir bir cep bilgisayarıdır ve plastik kasa yüksek kaliteli değilken, sağlam ve ince tasarımı güzel görünmesini sağlayan daha etkileyici özelliği olmuştur.

SONY XPERIA Z1

2_Xperia_Z_1_Black_Group-580-90

 

 

Sony Xperia Z1, Japon firmasının ortaya sürdüğü en yüksek kalitedeki telefonların en son çıkanıdır. 20.7 MP kamera ve su geçirmez  gövdesi onu  incelemeye değer kılmıştır. En kaliteli metal  ve cam kaplı gövdesiyle tamamlanmış Xperia Z1 her santimetresinde zerafetini hissettiren bir cihaz olmaktadır. Yerleşik 2.2 GHZ 4 çekirdekli işlemcisi, 5 inç ful HD ekranı ve Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemiyle hayli yüksek teknolojisiyle de gözler önünde bulunmaktadır. Memnuniyet verici kalitesi ve etkileyici özelliklerini sıraladığımız Xperia Z1 siyah, beyaz, mor renk seçenekleriyle de ayrı değerlendirilebilecek bir telefondur. Yeni akıllı telefonunuzun sizin kişiliğinizi yansıtmasına da ayrıca dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Sony Xperia Z1 tüm bu muhteşem özellikleri bir arada tutmak için çok uzun şarz dayanıklılığı sağlayan kaygan yüzey sağlar ayrıca ek zengin eğlence içerikleri de sunar. Bu kaygan yüzey yani ön ekran Sony’nin çoklu eğlence uygulamaları ve 4G bağlanabilirliği açısından videolar seyretmek, müzik dinlemek ve oyun oynamak için kullanımı oldukça rahattır.

NOKIA LUMIA 1020

1020-Press-01-580-90

 

 

 

Bugünlerde akıllı telefonlar  birbirlerine daha çok benzemeye başladılar fakat Nokia,  bu  Lumia 1020 ile tamamen farklı yönden sunulan bir akıllı telefonla karşımıza çıkmaktadır.

Lumia 1020’nin önden görünüşü Nokia’nın  diğer bir çok Windows Phone’unda sahip olduğu ön yüze benzemektedir. Ters çevirdiğimizde ise 41 MP kamerası ile karşımıza çıkarak bizi oldukça şaşırtmıştır. Nokia Lumia 1020 piyasadaki en güçlü kameraya sahip telefondur ve yüksek çözünürlük ve telefon bir arada olsun istiyorsanız Lumia bunu tam olarak karşılar. Windows telefonlar herkesin ihtiyacını karşılamayacaktır çünkü uygulama zenginliğinin olmayışı direk olarak göze çarpmaktadır fakat sezgisellik, fonksiyonellik ve kolaylık istiyorsanız Lumia biçilmiş kaftandır. Eğer akıllı telefon kullanımında acemi iseniz Lumia 1020 kullanım kolaylığı ile de ön sıralarda yer almaktadır.

Profesyonel fotoğrafçlar için en iyi fotoğrafı çekmek adına kamerada ince ayar yapmanızı sağlayan Nokia Pro Cam uygulaması Lumia 1020’de karşımıza çıkan en fonksiyonel uygulamadır.

 

SAMSUNG GALAXY NOTE 3

Note3-Press-11-580-90
Telefonlar şimdilerde ceplerinizdeki tam teşekküllü bilgisayarlar halini almaya başladılar fakat bariz bir eksiklikte göze çarpmıyor değil: -Ekran Boyutu. Burada sizi Samsung Galaxy note 3 ile tanıştıracağız.

Şu anda 2.3 GHZ 4 çekirdekli işlemcisi, 3 MB ram’iyle  dünyanın en güçlü akıllı telefonudur. Grafiksel olarak yoğun oyunları oynamak istiyorsanız  ve ciddi miktarda çoklu görev paylaşımı gerektiren uygulamalar kullanacaksanız Note 3 hepsini zorlanmadan yerine getirmektedir. 5.7 inç ful HD ekranı kendini hemen fark ettiren tasarım şıklığına sahiptir. Tül gibi incecik boyutta bir telefonun herkes için uygun olması beklenmemesine rağmen, renk ahengi, fevkalede iyi tanımlanmış yazı karakterlerinin olması ve video görsellerinin olağan üstülüğü sizin tercih sebepleriniz olma adayıdır.

Galaxy Note 3 kasasının içindeki S Pen kalemi ile telefon üzerinde el yazısı yazabilir ve bunu metin formatına çevirebilirsiniz bu zekice tasarlanmış bir özelliktir.

Samsung Galaxy Note S3 en hırslı teknoloji taraftarlarını kendine bağlı tutmaya devam etmek adına ful kurnazlık ve teknoloji ile donatılmıştır, Büyük ekran, hızlı işleyiş ve harika tasarım…

 


Yorumlar kapatıldı.