Eye akıllı kılıf, iPhone’u Androidli akıllı telefona çeviriyor

Eye akıllı kılıf

iPhone’u Androidli akıllı telefona çeviren Eye akıllı kılıf, Kickstarter’da destek bekliyor.

Hem iOS, hem Android telefon kullanmayı mı istiyorsunuz? Kalbiniz iki işletim sisteminden yana olsa da keseniz tekini mi kullanmaya zorluyor? Para sorun değil de iki cihaz taşımak zor diyorsanız iOS işletim sistemli iPhone’ları Android telefona çeviren Eye akıllı kılıf, Kickstarter’da destek bekliyor.

Eye akıllı kılıf nedir, ne işe yarar?

Eye akıllı kılıf, arka kısmında dokunmatik ekranı olan akıllı ve bol donanımlı bir iPhone kılıfı. Bu sayede iOS ve Android’in aynı anda kullanımı mümkün kılınıyor. Bu kılıf ile iki farklı işletim sistemine sahip bir telefona sahip olduğunuz gibi, Android işletim sistemi özelliğini kullanmazsanız, akıllı kılıf 2800 mAh’lik bir yedek pil vazifesi görüyor. Akıllı kılıfın Android kullanan arka yüzü 5 inçlik bir ekrana sahip. Ayrıca 2 Sim kart girişi, NFC, kablosuz şarj özelliği ve 256 GB depolama alanı sunuyor. Bu özellikleriyle başlı başına bir telefon kadar güçlü olduğunu kanıtlıyor.

Akıllı kılıf, iPhone 6 ve 6 Plus’tan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus‘a kadar modelleri destekliyor. Akıllı kılıfın, Kickstarter’de fonlanmaya devam ettiğini ve fonlama hedefine ulaşınca hayata geçeceğini belirtelim.

İsterseniz cihazın Kickstarter sayfasına giderek destek verebilirsiniz.

LG G6 ne zaman satışa sunulacak?