Yabancı Dil Sorununu Ortadan Kaldıran Uygulama

skype translator

Video görüşmelerinizi istediğiniz dilde yapmanıza ne dersiniz? Microsoft Skype Translater, gerçek zamanlı olarak konuşmalarınızı karşı tarafa tercüme ediyor.

Hayaldi gerçek oldu. Microsoft Skype Translater video görüşmelerinizi ve telefon konuşmalarınızı karşı tarafa tercüme ediyor. Şu an Demo sürümünde olan bu uygulama, şimdilik sadece İngilizce ve İspanyolca dillerinde çalışıyor.

Skype Translater, konuşmalarınızı algılayıp gerçek zamanlı olarak karşı tarafa tercümesini iletiyor. Karşı taraftaki konuşmayı da size kendi dilinize aktarıyor. Bu özellik sayesinde yabancı dil sorunu ortadan kalkıyor. Çünkü Skype Translater sayesinde, kişiler birbirleriyle ana dillerinde haberleşebiliyorlar.

skype translator

Skype Translater şimdilik sadece İngilizce ve İspanyolca dilleri destekliyor. Fakat alınan bilgilere göre Skype Translater’ın dil desteği daha da genişleyecek. Şu an için 40 farklı dilleri algılayabiliyor.

Ön sürüm olan Skype Translater, Microsoft’un sitesinde kısıtlı bir sayıda indirilebiliyor. Bu ürünü denemek isteyen kişiler, Microsoft’un web sitesine kendilerini kayıt etmeleri gerekiyor. Bununla birlikte Windows 8.1 işletim sisteminin kurulu olması şart. Microsoft ön sürüm ile birlikte ürünü daha da geliştireceğini duyurdu. Bu yüzden de bu sürümü kullanan kişilerin konuşmaları kayıt ediliyor.,

Jaguar Kör Noktaları Ortadan Kaldırıyor