Xperia Z3 Cihazının Bilgileri Sızdırıldı

Sony,bugün yani 3 Eylül’de yeni cihazı Xperia Z3’ü tanıtacak.Tanıtımının gerçekleştirileceği tarihten bir gün önce ise bomba gibi sızıntı bilgiler geldi.
Tanıtımından bir gün önce Xperia Z3 cihazı hakkında detaylı bilgiler sızdırıldı.Neredeyse tüm özelliklerinin yer aldığı bu bilgilerde yok yok.Bildiğiniz gibi IFA 2014’ten bir gün öncesi resmi olarak tanıtılacak olan yani bugün tanıtımının yapılacağı Xperia Z3 cihazı için gelen yeni bilgilere bakıldığında Z2 cihazıyla çok farklı özelliklerde olduğunu görüyoruz.

xperiaz30

Z2’ye göre daha güçlü bir donanım ve daha ince bir yapıya sahip olacak olan cihaz 146,5×72,4×7,55mm ile karşımıza çıkacak. Cihazın ağırlığı ise 154 gram olacak. 5,2 inç ekranı ile gelecek olan Sony’nin son cihazı Z3 1080p ekranında 600nitlik bir parlaklık barındırıyor.3GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına sahip.Sony kullanıcılarını karşısına yine mükemmel bir kamera performansı ile çıkıyor.20MP arka kameraya sahip olan cihaz 4K video destekli.3.100mAh pili ile gelen cihazın en önemli özelliklerinden birisi ise tabi ki su geçirmezliği oluyor.2 metreye kadar dalış yapabilen Z3 cihazı bu özelliği ile daha da ön plana çıkıyor.

Samsung Galaxy Tab S İnceleme