Xiaomi’nin yeni cihazı çok beğenilecek!

xiaomi 2 1

Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından tanıtılan ve Cube Converter Pro ismi verilen USB çoklayıcı, aynı anda 3 farklı cihazın şarj edilebilmesini sağlayacak.

Xiaomi’nin yeni cihazı çok beğenilecek! Çinli teknoloji şirketlerinin yeni teknoloji üretimi bakımından rakiplerinden çok daha önde olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Apple veya Samsung gibi teknoloji devlerine baktığımız zaman, inovasyonun daha çok akıllı telefon, tablet, akıllı saat gibi nispeten büyük ve pahalı cihazlar üzerinden yaptıkları görülürken, daha küçük ve uygun fiyatlı ancak günlük sorunların çözümüne odaklanmış yenilikçi ürünler ise Çinli şirketlerden geliyor. Xiaomi tarafından tanıtılan Cube Converter Pro için de benzer tanımlamaları yapabiliriz.

xiaomi 1 1

Bir tür USB çoklayıcı olan ancak geleneksel USB çoklayıcıların aksine gücünü doğrudan prizden alan bu cihaz, sahip olduğu 3 farklı USB portu sayesinde aynı anda 3 farklı cihazı şarj edebiliyor.

xiaomi 2 1

Xiaomi’nin yeni cihazı çok beğenilecek!

Üstelik güç çıkışlarından ikisinin yani bir adet USB Type-C ve bir adet USB Type-A çıkışının 33W hızlı şarj desteği sunduğunu da söyleyelim. Üçüncü güç çıkışı ise USB Type-A tipinde 22W’lik bir şarj imkanı sağlıyor.

xiaomi 3

Cihazın üzerinde bulunan güç düğmesi sayesinde, sürekli olarak tak çıkar yapmak yerine, gücü cihaz üzerinden kesip başlatmanın da mümkün olduğunu hatırlatalım. Henüz global pazar için bir bilginin paylaşılmadığı Xiaomi Cube Converter Pro, Çin’de 12 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bakalım bu ürün ülkemize gelirse, fiyatı ne kadar olacak?

Instagram şifremi unuttum, şifremi nasıl sıfırlarım?