Xiaomi’den Oyun Kontrolcüsü!

Xiaomiden Oyun Kontrolcusu

Hızlı bir şekilde büyüyen Çinli teknoloji markalarının başında gelen Xiaomi, yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı.

Çin’in en çok dikkat çeken teknoloji markası 2014 yılında elde ettiği başarıyı, 2015 yılında yeni ürünleri ile arttırmayı hedefliyor.

Xiaomi'den Oyun Kontrolcusu!

Her geçen gün büyümeye devam eden Xiaomi, yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı. 2014 yılında yakaladığı başarıyı 2015 yılında arttırmayı hedefleyen şirket, yeni ürünlerini tanıtmaya başladı. İlk olarak akıllı telefonları ile giriş yapan Xiaomi, geçtiğimiz yıl Mi Pad 7.9 ismindeki güçlü Android tableti ile, tablet pazarına dahil olmuştu. Ancak bu yıl çalışmalarını bir adım ileri taşıyan şirket, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefon modellerini duyurdu.

Samsung Galaxy Note 4 ve Motorola Nexus 6 gibi cihazlarla rekabet edebilecek seviyedeki Mi Note ve Mi Note Pro modellerini duyuran şirketin büyük ekrana ve güçlü özelliklere sahip yeni akıllı telefonları dikkat çekmişti.

Xiaomi'den Oyun Kontrolcusu!

Tasarımı ile Playstation kontrolcüleri gibi dikkat çekemeyen Xiaomi’nin oyun kontrolcüsü, uygun fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bluetooth 3.0 bağlantısı sayesinde özellikle Android TV, tablet ve telefon gibi çoğunlukla Android cihazları hedefleyen Xiaomi’nin yeni ürünü 80 saatlik pil ömürüne sahip.

Xiaomi'den Oyun Kontrolcusu!

Diğer yandan ele oturabilecek şekilde tasarlanan oyun kontrolcüsü, 16 dolarlık fiyatına göre büyük işler başaracağa benziyor.

Whatsapp’ın Başı Dertte!