Xiaomi şelale ekran teknolojisi ile geliyor

Xiaomi şelale ekran

İlginç tasarımlara yer vermeyi başaran Xiaomi şelale ekran teknolojisi ile geliyor. Şirketin özellikle yenilik arayan kullanıcılar için önemli bir değişiklik yapacağı söylenebilir. İşte bu kuruluş ile ilgili ilginç tasarım haberimizin detayları.

Akıllı telefonlarda ekranın yan tarafının ne şekilde kullanılacağı her zaman için soru işareti olmuştur ancak Xiaomi şelale ekran bu konuda öncü olacak gibi görünüyor. Bazı telefon üreticileri bununla ilgili patentler alsalar bile, ne yazık ki bu pek yeterli olmadı. Şimdi ise Xiaomi tarafından alınan bir patente göre şirket kenarlarda da kullanım sağlayacak. Özellikle de menü bölümünün buraya taşınması en büyük ihtimaller arasında yer alıyor.

Xiaomi yeni ekran teknolojisi

Şirketin yeni ekran teknolojisinde menü bölümü kenarlara getirilecek. Böylece %100 ekran gövde oranının daha da ötesine geçilmiş olacak. Şimdilik bunun sadece patent düzeyinde olduğunu söylemek mümkün.

Xiaomi şelale ekran teknolojisi

Bu yeni tasarımda pil ve internet göstergeleri sol bölümde yer alacak. Sağ kısımda ise ana menü gibi çeşitli sekmeler yer alması planlanıyor. Böylece kullanıcıların çok daha kullanışlı bir ürün deneyimi sağlanması isteniyor. Xiaomi tarafından geliştirilen bütün patentler bildiğiniz üzere hemen aktif hale getiriliyor. Büyük bir çoğunluğu uzun bir süre bekletiliyor.

Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesi geri çekildi!

Xiaomi şirketinin çok uzun süre beklemek için zamanı yok. Bu nedenle muhtemelen şirket bir sonraki amiral gemilerinden birisinde bunu kullanacak. Sizce Xiaomi bu yeni tasarım ile birlikte dikkatleri yeniden üzerine çekebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.