Xiaomi Redmi Note 5 saniyeler içerisinde tükendi!

redmi note 5

Teknoloji sektöründe son yıllarda yaptığı yatırımlarla isminden söz ettiren Xiaomi, daha çok uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla biliniyor. Hali hazırda Asya bölgesinde önemli bir kullanıcı kitlesi bulunan Çinli teknoloji devi, TV’den akıllı telefona, powerbank’ten akıllı bilekliklere kadar pek çok teknoloji ürünü geliştiriyor. Fakat az önce de belirttiğimiz üzere, Xiaomi’nin kısa sürede bu kadar büyümesinin temel nedeni, piyasa ortalamasının çok daha altına sattığı akıllı telefon modelleri. Xiaomi Redmi Note 5 de bu modellerden birisi. Geçtiğimiz gün Çin’de satışa sunulan model sadece saniyeler içerisinde tükendi.

Xiaomi Redmi Note 5, Çin’de de şov yaptı

Xiaomi Çin kökenli bir firma olmasına karşın, Hindistan’da çok daha geniş bir kullanıcı kitlesi mevcut. Bu sebepten ötürü, Xiaomi bazı modellerini kendi ülkesinden de önce Hindistan’da satışa sunuyor. Aynı Xiaomi Redmi Note 5 modelinde yaptığı gibi.

Redmi Note 5 kısa süre önce Hindistan’da satışa sunulmuş ve büyük ilgi görmüştü. Hindistan’ın ardından Çin’de satışa sunulan telefon, burada da yoğun talep gördü. Xiaomi’nin orta segmentteki yeni modeli sadece saniyeler içerisinde tükendi. Elbette bunda Redmi Note 5 stoğunun çok fazla olmamasının da önemli bir rolü mevcuttu.

Xiaomi Redmi Note 5, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 660 yonga setinden alıyor. Sistemini min. 3GB, max. 6GB RAM ile destekleyen cihaz, kullanıcı tercihine göre 32GB, 64GB ya da 128GB dahili depolama alanına sahip.

Galaxy S9 ve S9+ kullanıcılarına kötü haber! Dikkatli olun!