Xiaomi Redmi Note 5A Sertifika Alırken Görüldü

Xiaomi Redmi Note 5A

Xiaomi Redmi Note 5A, FCC’den sertifika alırken görüldü. Bu sayede telefonun teknik özellikleri belli olurken, Xiaomi’nin ABD pazarına girme ihtimali de ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Xiaomi’nin çok yakında Redmi Note serisinden yeni bir telefon çıkarması bekleniyor. Xiaomi Redmi Note 5A adını taşıyan telefon bugün ABD’de sertifika alırken görüldü. MDG6S model numarası ile FCC’den sertifika alan telefonun çok yakında ABD’de satışa çıkması bekleniyor.

Telefonun FCC’de görülmesi ile birlikte teknik özellikleri hakkında bazı detaylar da netlik kazandı. Redmi Note 5A’nın teknik özellikleri arasında 5.5 inç 720p IPS LCD ekran, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği ve Snapdragon 435 yonga seti yer alıyor.

Xiaomi bugüne kadar hiçbir telefonunu ABD’de satışa çıkarmadı. ABD’de yaşayanlar ancak başka ülkelerden getirterek Xiaomi telefon kullanabiliyordu. Bu yüzden Redmi Note 5A’nın FCC’den sertifika alması oldukça önemli bir olay. Bu durum Xiaomi’nin çok yakında ABD pazarına da girebileceğini gösteriyor.

Xiaomi Redmi Note 5A (1)