Xiaomi Redmi Note 2 Pro ne zaman satışa çıkacak?

xiaomi redmi note 2 pro

Çinli telefon üreticisi Xiaomi Redmi Note 2 Pro’nun çıkış tarihi artık belli oldu. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro şu özelliklere sahip: 64 bit destekli 8 çekirdekli işlemciye sahip MT6795 Helio X10 yongaseti. 2 GB ana bellek telefon için yeterli görülmüş.

5.5 inçlik Kapasitif LCD ekranın çözünürlüğü Full HD: “1920×1080”. 16 GB dâhili depolama alanına sahip telefon, micro-SD kart girişine sahip.

Micro-SD kart girişi ile telefonun depolama alanını 16 GB’ye kadar çıkartabilirsiniz. 3060 mAh batarya telefona güç katıyor.

13 megapiksellik Otomatik Netleme özelliğine sahip olan arka kamera çift ton LED flaşa sahip. 5 megapiksel ön kamera ise Selfie’ler için ideal.

xiaomi redmi note 2 pro

Telefon tamamen Metal kasa ile kaplanmış. Telefon; 24 Kasımda satışa çıkacak. Şu an için TENAA aşamasında olan cihaz son testlerden geçmekte.

Android Lollipop 5.1.1 İşletim Sistemine, Xiaomi Redmi Note 2 Pro yer vermiş. Gelecek hafta Xiaomi; gerçekleştireceği etkinlikle yeni model telefonu Xiaomi Redmi Note 2 Pro’yu tanıtacak.

Sony Xperia Z3+ ABD’de satışa çıktı