Xiaomi Redmi 9A ve 9C için Avrupa fiyatı netleşti

Redmi 9C

Xiaomi kısa süre önce Asya pazarında satışa sunduğu Redmi 9A ve 9C modellerini Avrupa’da görücüye çıkartıyor.

Xiaomi bir süre önce Asya’da yeni Redmi modellerini satışa sunmuştu. Redmi 9A ve 9C özellikleriyle olmasa da uygun fiyat etiketleriyle ön plana çıkıyordu.

Merakla beklenen bu iki model nihayet Avrupa pazarına da geldi. Böylece Redmi 9A ve 9C için Avrupa fiyatı da netleşmiş oldu.

Xiaomi Redmi 9A ve 9C Avrupa’ya geliyor!

Giriş seviyesine hitap eden Xiaomi Redmi 9A, Avrupa’da 99 euro’dan satışa çıkacak. 6.53 inçlik ekranla gelecek olan telefonda 5MP’lik selfie kamerası ve 13MP’lik ana kamera yer alacak. 5000 mAh’lık pilden beslenecek olan telefonda Helio G25 yonga seti yer alacak.2GB RAM kapasitesi bulunan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB.

xiaomi redmi 9a

Orta segmente hitap eden Redmi 9C fiyatı ise 139 euro olacak. 9A gibi 6.53 inçlik bir ekranla gelecek olan Redmi 9C, 2GB RAM ve 32GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak. Mediatek’in geliştirdiği Helio G35’ten güç alacak olan telefonda 13MP + 2MP + 2MP’lik 3’lü ana kamera bulunacak. Ön yüzde ise 5MP’lik selfie kamerası yer alacak Aynı Redmi 9A gibi 9C’de de 5000 mAh’lık batarya bulunacak.

Apple Music Pil Tüketimini Arttırıyor

İki telefonun Avrupa’da hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise henüz netleşmiş değil. Lakin önümüzdeki günlerde Redmi 9A ve Redmi 9C modelleri ülkemizde de raflardaki yerini alabilir.