Xiaomi Redmi 5 için komedi filmi gibi tanıtım videosu

Ekran Resmi 2017 12 05 11.16.29

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bir süredir söylenti halinde olan Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus, 7 Aralık’ta resmiyet kazanacak. Telefonun tanıtımına 2 gün kala sızıntıların sayısı da artmış durumda. Son olarak Redmi 5 ve 5 Plus’a ait tanıtım videosu da ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi 5 tanıtımı, komedi filmi gibi

Genel olarak telefonlar için hazırlanan tanıtım ya da reklam videoları o telefonun özellikleri ve tasarımına odaklanır. Zira şu aralar yayında olan iPhone X ve Note 8 reklamlarına baktığımızda da bazı özelliklerinin ön plana çıkarıldığını rahatlıkla görebiliriz.

Fakat Xiaomi yeni modelleri için farklı bir yol izlemişe benziyor. Zira Xiaomi Redmi 5 ve 5 Plus için hazırlanan tanıtım filmleri, telefonun özelliklerinden ziyada direkt olarak kendisine odaklanıyor. Dahası hazırlanan reklam filmlerinin ciddiyetten hayli uzak ve oldukça komik olduğunu da söylemek gerekiyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu reklem filmleri ile başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Xiaomi Redmi 5 ve 5 Plus hakkında bazı sızıntılar gerçekleşmiş olsa da telefonun fiyatı ve çıkış tarihi henüz netlik kazanmış değil. Cihazın fiyatı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağını 7 Aralık’ta gerçekleşecek olan etkinlikte öğreneceğiz. Bu arada, telefonun ilk etapta yalnızca Çin’de satışa sunulmasının beklendiğini de belirtelim.

Avrupa’da aylık mobil veri kullanımı ne kadar?