Xiaomi Redmi 10 modellerinde indirime gidiyor

1700 TL’lik yeni Redmi modeli tanıtıldı

Xiaomi ülkemizde de hayli popüler olan Redmi 10 modellerinde indirime gidiyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Son 3 yıl içerisinde akıllı telefon pazarında muazzam bir ivme yakalayan Xiaomi, hızla zirveye doğru yol alıyor. Normal şartlar altında da Xiaomi başarılı bir firmaydı. Fakat 2020’den bu yana Huawei’ye uygulanan ambargolar, Xiaomi’nin satışlarının önemli bir oranda artmasını sağladı. Çünkü pek çok kişi Xiaomi modellerini Huawei’nin en güçlü alternatifi olarak görüyordu.

Xiaomi’nin bu kadar hızlı yükselmesindeki bir diğer etken de Redmi oldu. Xiaomi’nin yan markası Redmi, Asya’da ve gelir seviyesinin düşük olduğu ülkelerde kısa sürede önemli bir pazar payına erişti.

Xiaomi Redmi 10 modellerinde indirime gidiyor

Bilindiği üzere ülkemizde de Redmi modelleri hayli fazla satıyor. Dolayısıyla kullanıcıların Redmi modellerine olan ilgisinin normalin üzerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Bu konu ile ilgili iyi haber ise Çin’den geldi. Xiaomi, Asya pazarından başlamak üzere Redmi Note 10 modellerinin fiyatında indirime gideceğini açıkladı. Şimdilik bu indirimin miktarı belli değil.

Öte yandan bu indirimlerin ülkemizdeki fiyatlara ne derece yansıyacağı da farklı bir soru işareti. Çünkü Türkiye’deki kurların yükselmesi telefon fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. Dolayısıyla kurlar yükselirken yapılan indirimler Türkiye’ye yansır mı bunu kestirmek biraz güç. Dileriz yapılan indirimler Türkiye’yi de kapsar. Bu sayede daha uygun fiyatlara Redmi modellerini almak mümkün olacaktır.

Gerçek evim isimli saadet zinciri büyük vurgun yaptı: Dolandırıcılar rahat durmuyor