Xiaomi MIUI arayüzünde gizli temaları açma

Xiaomi Mi 9T için MIUI 12

Xiaomi modellerinde gizli temalar nasıl açılır. Tamamen ücretsiz binlerce temaya ulaşmak için Xiaomi MIUI gizli temaları açma yazımıza göz atabilirsiniz.

Bilindiği üzere Xiaomi tüm dünyada hizmet veren bir akıllı telefon üreticisi. Avrupa’dan, Hindistan’a kadar oldukça geniş kitlelere hitap ediyor. MIUI arayüzünü kullanan Xiaomi’nin sevilen yanlarından birisi de kullanıcılarına tonlarca tema seçeneği sunuyor olması.

Elbette Türkiye tarafında tema ekranının çok da zengin olmadığını söyleyebiliriz. Fakat size birazdan anlatacağımız yöntem ile binlerce ücretsiz temaya sahip olabilirsiniz.

Bunu yapmak için yeni bir Xiaomi modeline sahip olmanıza da gerek yok. Elinizdeki telefonda MIUI 10 ya da üstü bir arayüz yüklüyse hiç bir sıkıntı çıkmayacağını söyleyebiliriz.

Şimdi gelelim gizli temaları açma olayına.

Xiaomi MIUI arayüzünde gizli temaları açma

Yapmanız gereken şey oldukça basit. İlk olarak telefonumuzun ayarlar kısmına gidiyoruz. Ayarlar menüsünün altında ek ayarlar sekmesi bulunuyor. Bu sekmeye tıklıyoruz. Ek ayarlar ekranında bölge seçeneğini göreceksiniz. Bölge seçeneğini tıkladığınızda önünüze pek çok ülke geliyor.

Buradan bölgenizi Hindistan olarak değiştirmeniz gerekiyor. Ardından temalar menüsüne tekrardan giriyoruz. Tekrar girdiğinizde pek çok yeni temanın eklenmiş olacağını göreceksiniz. İstediğiniz temaları indirdikten sonra tekrardan bölgenizi Türkiye olarak değiştirmeyi unutmayın. Yoksa Google Play tarafındaki satın alımlarda sorun yaşayabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Hindistan yerine bölgenizi Çin olarak belirlerseniz çok daha farklı temalar bulabilirsiniz.

Xiaomi Türkiye’de üretime başlıyor