Xiaomi MIUI 12.2.1.0 için uyardı

Xiaomi

Xiaomi son yayınladığı MIUI güncellemesi için kullanıcılarını uyardı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki güçlü isimlerden biri olan Xiaomi yükselişini sürdürüyor. Hali hazırda Türkiye pazarında da iyi bir rüzgar yakalayan Çinli üretici müşteri kitlesini önemli ölçüde genişletmiş durumda.

Fiyat performans ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi’nin en zayıf olduğu yön ise yazılım diyebiliriz. Çinli üretici akıllı telefon modelleri için yayınladığı yazılımlarda genel olarak hatalarla karşı karşıya kalıyor.

Hatırlanacağı üzere Xiaomi, Mi A3 modeli için yayınladığı yazılımı 3 defa geri çekip tekrar kullanıma sunmuştu. Mi A3 Android One tarzında bir cihaz olsa da MIUI cephesinde de işler pek farklı değil.

xiaomi miui

Xiaomi MIUI 12.2.1.0 sürümünü indirmeyin dedi

Çinli şirket güncel modelleri için son olarak MIUI 12.2.1.0 sürümünü yayınlamıştı. Bu sürümü indirenler ise pişman oldu. Kullanıcılar genel olarak şarjın çabuk bittiğinden ve ekran görüntüsü alındığında telefonun ısınmasından şikayetçilerdi.

Bu şikayetler sonrası bir açıklamada bulunan Çinli üretici son MIUI sürümünü indirmemeleri için kullanıcılara uyarıda bulundu.

Hali hazırda MIUI 12.2.1.0 yerine 12.2.1.1‘i beklemek en doğru seçenek olacaktır. Elbette bu güncelleme de çıkar çıkmaz indirin demiyoruz. Çünkü Xiaomi bu güncellemede de hatalar yapabilir. Zaten söz konusu Xiaomi olduğunda bir güncellemeyi çıktığında indirmek pek de akıl karı bir iş olmuyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Huawei Mate X2 TENAA’da ortaya çıktı