Xiaomi Mi Pad 5, resmi teaserda göründü!

Xiaomi Mi Pad 5, resmi teaserda göründü!

Xiaomi, 10 Ağustos’ta piyasaya çıkacak olan Xiaomi Mi Pad 5 için yeni bir teaser yayınladı. Yeni poster sayesinde piyasaya çıkışından önce cihaz hakkında bilgi sahibi olduk. İşte detaylar.

Xiaomi10 Ağustos‘ta Mi Mix 4 ile birlikte Mi Pad 5 ürünlerini tanıtacak. Her zaman olduğu gibi tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla cihazın özelliklerinin sızması da başlıyor. Lansman tarihinin açıklandığı görselde bazı detayları öğrenmiş olduk. Yayınlanan yeni görsel Xiaomi Mi Pad 5‘in sahip olacağı bir aksesuara ilk bakışı da gözler önüne serdi. Xiaomi tarafından yayınlanan teasera göre Mi Pad 5′in köşeleri yuvarlatılmış ekranla gelmesi muhtemel. Şirketin yayınladığı görselle kılıf söylentileri de doğrulanmış oldu. Mi Pad 5 ile ilgili resmi detaylar şu anda çok az ancak dün Xiaomi tarafından paylaşılan bir poster, stylus desteğini doğruladı. 10 Ağustos’taki resmi tanıtımından önce Xiaomi’nin Mi Pad 5’in birkaç özelliğini daha doğrulamasını beklerken, söylentiler Çinli şirketin Mi Pad 5 serisi altında üç tablet piyasaya süreceğini iddia ediyor: Mi Pad 5, Mi Pad 5 Lite ve Mi Pad5 Pro.

Xiaomi Mi Pad 5, resmi teaserda göründü!

Her üç modelin de 120 Hz yenileme hızına ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 10.9″ IPS LCD’leri paketlediği söyleniyor. Ancak, vanilya ve Pro sürümleri Snapdragon 870 tarafından desteklenecek, Lite modelinde ise Snapdragon 860 SoC olacak. Lansman tarihi yaklaştıkça cihaz hakkında daha farklı detaylar duymamız da mümkün.

Sürekli fast food tüketmek hayatınızı mahvedebilir: Bilim insanları uyarıyor