Xiaomi Mi 8 Youth’un görselleri sızdırıldı

Xiaomi Mi 8 Youth

Kısa süre önce sızdırılan bilgiler sayesinde ortaya çıkan Xiaomi Mi 8 Youth bir kez daha görüldü. Bu kez daha telefonun ilk görüntüleri sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi birkaç gün sızdırılan bilgiler sayesinde Mi 8 serisinden yeni bir modelin daha yolda olduğu ortaya çıktı. Mi 8 Youth adını taşıyan bu yeni model hakkında ilk bilgiler sızdırıldı. Mi 8 Youth ile ilgili sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi. Telefonun özelliklerin de sonra bu kez de ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 8 Youth çok yakında tanıtılacak

Sızdırılan ilk görüntüler sayesinde Mi 8 Youth’un tasarımı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. TENAA tarafından paylaşılan bu görüntülere bakılırsa Mi 8 Youth, Mi 8 SE’ye oldukça bir tasarıma sahip olacak. Ancak Mi 8 SE’de alt alta olan çift arka kameranın yerini Youth modelinde yan yana yerleştirilmiş çift kamera alıyor.

Xiaomi Mi 8 Youth

Telefonun ön paneli net bir şekilde görülmüyor. Ancak kulaklık girişinin ve ses çıkışının konumlandırılmasına bakılırsa Mi 8 Youth ufak bir çentikle gelecek gibi görünüyor. Ancak bu çentiğin ufak olması aynı zamanda 3D yüz tanıma teknolojisinden feragat edilmesi anlamına geliyor.

Xiaomi Mi 8 Youth

Xiaomi yeni telefonu için henüz bir tanıtım tarihi açıklamadı. Ancak telefonun TENAA’dan sertifika alırken görülmesi çıkış tarihinin yakın olduğunu gösteriyor.

Apple, Qualcomm davasında ilk raundu kazandı