Xiaomi Mi 11 serisi tasarımları sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 serisi tasarımları sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 serisi, Xiaomi’nin 2021 yılı için amiral gemisi akıllı telefon serisidir. Başlangıçta seri dört model içeriyordu. Pro ve Lite modelleri aynı arka tasarıma sahip olacak. Aynı tasarım Redmi K40 serisinde de karşımıza çıkmıştı.

Şimdi, bu cihazların piyasaya sürülmesinden aylar sonra, serinin geliştirme aşamasındaki bir tasarım daha ortaya çıktı. Vanilya Mi 11, Aralık 2020’nin sonlarında dünyanın ilk Qualcomm Snapdragon 888 telefonu olarak duyurulmuştu. Cihazı, Mart ayı sonlarında Mi 11 Pro, Mi 11 Lite ve Xiaomi Mi 11 Ultra izledi. Şubat ayında Xiaomi’nin alt markası Redmi, Redmi K40 serisini de tanıttı. Mi 11 Ultra dışındaki tüm bu telefonlar, kendini uzaktan bile belli eden benzersiz bir kamera düzenine sahip. Bir süredir ilk kez, cihazlar Xiaomi akıllı telefonu olarak kolayca anlaşılabiliyor. Xiaomi, çizimleri Digital Chat Station tarafından paylaşılan birkaç genel tasarım yerine bu tasarımı seçmekle doğru karar vermiş gibi görünüyor. Tasarımlar OPPO Reno serisini andırıyor. Öte yandan, ortaya çıkan ikinci tasarım, vivo X serisinini andırıyor. Xiaomi’nin geçen yıl Mi 10T serisinde ikinci tasarımı zaten kullandığını belirtmekte fayda var.

Xiaomi Mi 11 serisi tasarımları sızdırıldı

Xiaomi, yıllardır Apple’ın tasarımlarını kopyalamasıyla biliniyor. Şirketin yeni tasarım dili ile 2021 yılında kendine özgü bir kimlik oluşturması güzel. Firmanın gelecekte de bunu takip etmeye devam etmesini umuyoruz. Xiaomi Mi 11 mevcut tasarımo hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce şirket, bazı ince ayarlarla gelecek nesilde bu tasarımı kullanmaya devam etmeli mi?

Realme, bir sonraki amiral gemisinde Kodak ile ortak olacak