Xiaomi Mi 11, mükemmel renk doğruluğu ve etkileyici parlaklıkla dikkat çekiyor

Xiaomi Mi 11, mükemmel renk doğruluğu ve etkileyici parlaklıkla dikkat çekiyor

DisplayMate, Xiaomi Mi 11 ekran testlerini tamamladı. İncelemenin sonucunda cihazın mükemmel özelliklere sahip olduğu onaylndı. Cihaz DM derecelendirme sistemindeki en yüksek A + puanı aldı ve gerçekleştirilen hemen hemen her testte “çok İyi” veya daha yüksek bir puan aldı.

İlk olarak 29 Aralık’ta tanıtılan Çin markalı Xiaomi 11 modeli özellikleriyle ilgi odağı oldu. Cihazin ekranı, sRGB veya DCI-P3 modlarında çalışırken mükemmel kalibrasyona yakın bir özellik sergilerken, ilgili modlarda bu renk gamlarını % 100 mükemmel bir şekilde kapsıyor. Otomatik Renk, görüntülerin öne çıkması için doygunluğu ve kontrastı artırma eğilimindeyken, Doygun modun üstüne çıkıp % 139 sRGB ve% 111 DCI-P3 kapsamına ulaşabiliyor.

Xiaomi Mi 11, mükemmel renk doğruluğu ve etkileyici parlaklıkla dikkat çekiyor

Xiaomi 11, özellikleriyle DisplayMate’ten bir A + alıyor

Mi 11 paneli de oldukça parlak. Yüksek Parlaklık modu % 100 Ortalama Piksel Seviyesinde 996 nit’e ulaşıyor. (APL,% 100, tüm ekranın beyaz olduğu anlamına gelir). % 50 APL’de ise 1.221 nit’e kadar çıkabiliyor. SRGB ve DCI-P3 modları 505 nit’te zirveye çıkıyor. Ekran, düşük yansıtma özelliği sayesinde parlak ortam ışığında bile mükemmel okunabilirliğe sahip.

Ekranı bir açıyla görüntülediğinizde bile renkler mükemmel bir şekilde sabit kalıyor.- 30 ° ‘de, beyaz nokta bir 0,5 JNCD kayarken, Kırmızı renk kanalı 3,8 JNCD’ye saparak görüntüye iyi bir derece kazandırıyor. Yapılan tüm teslerde renk sonuçlarının aynı çııktığı doğrulandı. Söz konusu açıda, ekran parlaklığı yalnızca % 29 azaltıldı.

Exxen Sihirli Annem fragmanı yayınlandı (Video)