Xiaomi kızılötesi kamera dedektörü üretimine başlıyor

Xiaomi kızılötesi kamera dedektörü yeni

Xiaomi kızılötesi kamera dedektörü hiç beklemediği bir anda açıklandı. Dedektör, çevredeki kameraları denetleyebiliyor ve hırsızlığa karşı alarm özelliği sağlıyor. İşte Xiaomi’nin yeni ürünü ile ilgili haberimizin detayları.

Günümüz dünyasında artık gizlilik önemli bir sorun haline gelmeye başladı. Kameralar her yerde ve kimi zaman insanların başı casus kameralarla belaya görebiliyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi’ye bağlı bir şirket olan Smoovie, Multifunctional Infrared Detector (Çok Fonksiyonlu Kızılötesi Kamera Dedektörü) adlı kızılötesi kamera dedektörünü herkese açıkladı.

Xiaomi kızılötesi kamera dedektörü her şeyi görebilecek

Şirketin üreteceği bu dedektörü kullanmak için ilk adım, yan taraftaki güç anahtarını açmak. Hemen sonra fonksiyon tuşuna kısa basarak kızılötesi tarama modunu aktif hale getirebilirsiniz.

Xiaomi kızılötesi kamera dedektörü

Gözünüzü algılama penceresine yaklaştırarak, fonksiyon tuşu yardımıyla kırmızı ışığın yanıp sönme frekansını ayarlama imkanına sahipsiniz. Tarama yapılırken, gizli kamera gibi şüpheli öğeler parladığı için hemen görülüyor. Smoovie Çok Fonksiyonlu Kızılötesi Dedektör, dahili bir 3D çok yönlü titreşim sensörü ile daha aktif işlem yapabiliyor. Bu sensör oldukça hassas ve hırsızlığa karşı da etkili. Cihazı sadece değerli eşyanıza asmanız veya yerleştirmeniz yeterli olacaktır.

Bu ürün, 230 mAh lityum batarya içeriyor ve USB ile şarja destek veriyor. Bu sayede pilin sık sık değiştirilmesine de ihtiyaç yok. Bu piller, tek bir şarjla kamera dedektörü modunda 24 saat, alarm modunda ise 72 saat boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Dedektörünün tasarımı kompakt ve hafif bir şekilde yapılabiliyor.

Xiaomi Mi Play tanıtıldı! İşte Xiaomi Mi Play özellikleri!