Xiaomi 5G yarışları düzenledi: Bakın kazanan kim oldu!

Milli 5G

Xiaomi 5G yarışları büyük bir zafere tanıklık etti. Şirket bu defa başarısını tüm dünyaya kanıtladı. İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar.

Yavaş yavaş hayatımızın içerisine entegre olmaya başlayan bu teknoloji, Xiaomi 5G yarışları ile ayrı bir boyuta ulaştı. Elbette bu, aynı zamanda büyük bir tartışmanın da fitilini ateşledi. 5G sistemleri bazıları tarafından karalansa bile oldukça önemli avantajlar ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Akıllı cihaz devi Xiaomi, 5G teknolojisinin kullanıcılara neler sunma imkanına sahip olduğunu bir yarışla gösterdi.

Xiaomi 5G konusunda kendisini kanıtladı

Modifiye edilmiş yarış aracını bir Mi 10 Ultra kullanarak test eden firma, başarılı bir sonuç gösterdi. Xiaomi’nin 5A SA’yı kullanarak gerçekleştirdiği testler sonucunda kazanan Xiaomi oldu.

Xiaomi 5G yarışları

Xiaomi tarafından gerçekleştirilen test, aynı özelliklere sahip olan yarış araçlarından bir tanesinin gerçek bir pilot, diğerinin ise bir e-sporcu tarafından Mi 10 Ultra’yla kontrol edilme imkanını sağladı. Bu mevcut yarış aracını uzaktan kontrol edebilen e-sporcu, profesyonel yarışçıyı geçmeyi başararak tarihi bir başarı kazandı. 5G’nin neler sunabileceğinin en net göstergeleri burada ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi Note 10 modelleri ile ilgili ilk detaylar

Sosyal medya bu konuda ikiye ayrıldı diyebiliriz. Bazıları Xiaomi tarafından yapılan bu çalışmanın tamamen reklam olduğunu ifade etti. Bazıları ise böyle birşeyin aslında mümkün olduğunu düşünüyor. Her ne kadar kararsızlık devam etse bile yine de Xiaomi şirketinin bu alanda bir dev olduğu biliniyor. Yapılan testin videosunu sizler için aşağıya bıraktık. Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.