Xiaomi, 29 Mart’ta yeni ürün lansman etkinliğini duyurdu

Xiaomi, 29 Mart'ta yeni ürün lansman etkinliğini duyurdu

Çin’in önde gelen elektronik markalarından Xiaomi, bugün resmi olarak şirketin 29 Mart’ta kendi ülkesinde İlkbahar Yeni Ürün Lansman Etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Xiaomi için teknoloji sektöründe yerini artık sağlamlaştırdı diyebiliriz. Çıkardığı bir çok ürün ve geniş yelpazesi sayesinde Çinli teknoloji devi en çok tercih edilen markalar arasında yerini alıyor. Ancak şirket bununla kalmayıp yeni ürünler geliştirmeye ve tanıtmaya devam ediyor. Çinli teknoloji devi yeni bir lansman etkinliği duyurdu. Şirket sadece Çin’de düzenlenecek lansmanla kalmayıp, aynı gün 29 Mart’ta dünya çapında “2021 Yeni Ürün Lansmanı” etkinliğini de duyurdu. Çevrimiçi (sanal) etkinlik 19:30’da başlayacak.Şirket, etkinlikte hangi ürünlerin piyasaya sürüleceğini henüz resmi olarak onaylamadı. Ancak, Xiaomi söylentilerin devam etmesi için yeni posterler ve teaserlar paylaşmaya devam ettiği için önümüzdeki günlerde bu konuda daha fazla bilgi edinmemiz yüksek ihtimal.

Söylentiler, Xioami’nin Mi 11 serisinin yeni varyantları olan Mi 11 Pro ve Mi 11 Lite dahil olmak üzere bazı üst düzey cihazları piyasaya süreceğini iddia ediyor. Ayrıca şirketin, markanın Mi MIX serisi altında merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonunu duyurması ihtimali de var.

Xiaomi, 29 Mart'ta yeni ürün lansman etkinliğini duyurdu

Ek olarak, yeni bir amiral gemisi olan Mi Notebook Pro, şirketin diğer birkaç ürünle birlikte sattığı gibi aynı etkinlikte piyasaya sürülecek. Şirketin tam olarak ne yaptığından emin olmak için birkaç gün daha beklememiz gerekecek.

Nisan ayında HarmonyOS alacak 3 model belli oldu