Xiaomi 12T özellikleri sızdırıldı

Xiaomi 12 satışları rekor

Son zamanların en üretken isimlerinden biri olan Xiaomi, 12 serisini güncellemeye devam ediyor. İşte karşınızda Xiaomi 12T modellerinden birine ait özellik listesi.

Xiaomi 12T özellikleri sızdırıldı. Çinli teknoloji devi Xiaomi, oldukça yoğun geçen bir 2022 yılı yaşıyor. Bugüne kadar onlarca akıllı telefonu tanıtarak satışa sunan şirket, bugünlerde ise bir taraftan Xiaomi 12T modelleri üzerinde çalışırken, diğer taraftan ise yaklaşan Xiaomi 12 Ultra tanıtımına hazırlanıyor. Bu kadar fazla alanda mesai harcayınca da, bir yerlerden yeni bilgilerin sızması kaçınılmaz bir hal alıyor.

Xiaomi 12 Lite 2

Bugün internette paylaşılan ve birçok farklı duyum hesabının da gerek yeni gerekse de daha eski paylaşımlarıyla örtüşen bilgilere göre, Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modellerinden birinin daha bilgileri sızdırıldı. Kaynaklara göre Xiaomi 12T’ye ait olduğu iddia edilen bu özelliklerin, Xiaomi 12T Pro modelinin özellikleri olabileceğini de söyleyelim.

Xiaomi 12

Xiaomi 12T özellikleri sızdırıldı

Sızdırılan en son bilgilere göre, Xiaomi 12T’de 120Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED panel bulunacak. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alması beklenen bu akıllı telefon, 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak.

Xiaomi 12S

Arka kamerası hakkında kesin bilgilerin olmadığı Xiaomi 12T’nin yine de bu alanda sunacağı OIS desteği ile fark yaratacağı düşünülüyor. Ayrıca telefonun 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağını da söyleyelim. Bakalım özellikler bakımından amiral gemisi seviyesinde olan bu telefon daha başka ne gibi detaylarla karşımıza çıkacak.

Nokia Style+ özellikleri ortaya çıktı