Xiaomi 12T özellikleri bir kez daha sızdırıldı

Xiaomi Mi Max 3, MIUI 12.5 güncellemesi aldı

Xiaomi’nin son zamanlarda adından sıkça bahsettiren yeni modeli Xiaomi 12T, yine bir sızıntı haberiyle karşımızda.

Xiaomi 12T özellikleri bir kez daha sızdırıldı. Çinli teknoloji devi Xiaomi, 2022 yılını en verimli geçiren şirketlerden biri olarak dikkat çekiyor. Bugüne kadar pek çok akıllı telefon modelini satışa sunan marka, yılın kalan aylarında da benzer bir performans içerisinde olmak niyetinde. Şu sıralar daha çok Xiaomi 12T modeliyle ön plana çıkan Çinli şirket, yakın zamanda yeni akıllı telefon modelini resmen satışa sunabilir.

Xiaomi akıllı telefon

Xiaomi’ye yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, T serisinin bu yeni modelinde MedaiTek’in 5nm gelişim süreciyle ortaya çıkan Dimensity 8100 Ultra yonga seti kullanılacak. Bu tercihiyle kendini orta üst segment akıllı telefonlar arasında sınıflandırmış olan Xiaomi 12T’nin bellek tercihini 8GB RAM’den dahili depolama alanı tercihini ise 256GB bellekten yana kullanması bekleniyor.

xiaomi 13 2

Xiaomi 12T özellikleri bir kez daha sızdırıldı

Telefonun arka paneline baktığımız zaman, burada bizleri 108MP + 8MP + 2MP’den oluşan 3’lü bir yapının karşıladığını görüyoruz. Şirketin selfie meraklıları için tercih ettiği ön kamera ise 20MP çözünürlük sınan Sony IMX596 sensörü olmuş. Ekran boyutu hakkında şimdilik net bir bilginin bulunmadığı Xiaomi 12T’de kullanılacak panelin ise 1220 x 2712 piksellik bir çözünürlük sunacağı konuşuluyor.

Xiaomi 12 Lite 2

Xiaomi 12T, Çinli şirketin T serisine katacağı yeni bir model olacak. Bununla birlikte gerek yeni akıllı telefonun çıkış tarihi gerekse de fiyatı konularında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Netflix’in Cyberpunk dizisinden yeni fragman